7555
Zara Home kersttrends

Kerstmis is de meest magische tijd van het jaar en Zara Home is al helemaal klaar voor de kerstdagen. En wat worden we hebberig bij het zien van alle nieuwe kerstaccessoires.

De kleuren rood, goud, zilver en wit voeren de boventoon in de nieuwste Zara Home kerstcollecties. De mooiste accessoires voor prachtig gedekte kersttafels zoals wijnglazen gedecoreerd met rendieren den borden met sfeervolle kerststerren.

 

Ook heeft Zara Home veel leuke kerstaccessoires voor in de boom. Denk hierbij aan kleine en grote kersthuisjes die ook als windlicht verkrijgbaar zijn. Maar ook elegante kerstklokjes en natuurlijk de mooiste kerstballen.

 

Voor de finishing touch mogen we natuurlijk de gezellige tafellopers, hand en theedoeken en de leukste kerst schorten niet vergeten.

 

Maar niet alleen voor in de boom of op tafel heeft Zara Home dit jaar prachtige accessoires. Ook hebben ze hele leuke kussens voor op de bank en plaids voor lekker warme voeten in hun kerstcollectie.

 

Kortom de Zara Home kersttrends 2016 zijn zo leuk dat we eigenlijk het hele jaar door wel kerst willen vieren!

 

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners