698
Stijlvol dineren met IKEA

Als vrienden of familie komen eten besteden we veel tijd in de keuken aan lekkere gerechten, waarom zou je ze dan niet de presentatie geven die ze verdienen? Om je te inspireren heeft IKEA drie prachtige tafels gedekt in uiteenlopende stijlen. Ontdek originele en betaalbare ideeën om je gerechten stijlvol op te dienen en verras visite met een mooi gedekte tafel.

Krachtige details
Geef je gasten een warm welkom met een eettafel in traditioneel rustieke stijl. Dankzij het gebruik van lichte en natuurlijke materialen creëer je een warme en ambachtelijke sfeer. De kracht zit ‘m bij deze tafel in de details. Presenteer je bestek bijvoorbeeld op een houten PROPPMÄTT snijplank en verbluf je gasten met een persoonlijke boodschap op een HISTORISK cadeaulabel. Vaak hebben juist deze kleine accenten de grootste impact.

Stijlvol zwart-wit
Ga voor een lichte en Scandinavisch moderne tafel in stijlvol zwart-wit. Met deze kleurencombinatie zit je altijd goed. Op deze tafel speelt het TICKAR servies de hoofdrol. Kies voor borden en schalen in verschillende motieven voor een verrassend effect, creëer sfeer met de moderne IKEA PS 2012 kandelaar en maak het geheel af door FRAMSTÄLLA tape in een strakke lijn over tafel te plakken. Zijn je gasten naar huis? Dan is de tape eenvoudig weer te verwijderen.

Uitpakken
Met de feestdagen mag je uitpakken. Deze feestelijk gedekte tafel in modern elegante stijl is het recept voor een perfecte kerstavond. Ga voor een rustige basis in combinatie met uitgesproken accessoires in felle kleuren. Door zwarte MÄRIT tafellopers te gebruiken, laat je de prachtige gouden VINTERMYS kaarsen nog beter uitkomen. Gebruik ten slotte kandelaars in verschillende kleuren en maten voor een feestelijk effect.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners