5337
Rivièra Maison kersttrends 2019

Dromen jullie stiekem ook al van die fijne feestdagen? Wij kijken er naar uit om heerlijk lang te tafelen samen met al onze geliefden. We hopen ook op een witte Kerst en hebben zin in alle andere clichés. Haal de heerlijke kerstsfeer in huis met de nieuwe Christmas Collection van Rivièra Maison. Vanaf half oktober verkrijgbaar. Je kunt ten slotte niet vroeg genoeg beginnen met decoreren …

 riviera-maison-kerst-2019-306.jpg

Of je nu voor een traditionele Kerst gaat of liever parels, glitters en veren in huis haalt, de Christmas Collection van Rivièra Maison biedt het allemaal: kerstboomdecoratie, fluffy plaids, zachte kussens en alle ingrediënten voor een geslaagd kerstdiner. Zoals onze creatief directeur Nico Tijsen altijd zegt; “Al die lekkere gerechten komen net iets beter tot hun recht op een sfeervolle, uitbundig gedekte kersttafel.”

riviera-maison-kerst-2019-070.jpg

A gift from the heart Rivièra Maison richt regelmatig huizen in van het Ronald McDonald Kinderfonds, op deze manier support Rivièra Maison dit mooie doel zodat ze de gezinnen van zieke kinderen een warm thuis kunnen bieden. Zo ook tijdens de feestdagen. Dit jaar brengen wij een speciale Ronald McDonald kerstbal uit. Alle huizen zullen worden voorzien van mooi opgetuigde kerstbomen waar ook deze bijzondere ornamenten in komen te hangen. De kerstballen zijn online verkrijgbaar, een gedeelte van de opbrengst (€5,- per kerstbal) gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Ambassadeur Jan Versteegh zet zich sinds dit jaar in voor het Kinderfonds en zal samen met Rivièra Maison de kerstbal lanceren op ludieke wijze.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners