Zachte, kleine voetstapjes die de slaapkamer binnenkomen, kunnen op 25 december maar één ding betekenen: het is Kerst! Niet alleen voor de kleinsten onder ons een magische dag, maar ook voor de volwassenen een dag waarop liefde, samenzijn en genieten van lekker eten én elkaar, extra speciaal is. De eerste cadeaus worden op bed al uitgewisseld onder het genotvan een warme kop thee. Dat is nog eens fijn wakker worden! Geniet van de Rivièra Maison kerstcollectie 2018

Zo koud als december kan zijn, zoveel warmte brengen de Kerstdagen in huis. Zara Home heeft voor haar Kerstcollectie 2018 een kleur gekozen die dit gevoel van samenzijn, van gezelligheid, van liefde perfect weerspiegelt: rood. Rood vormt de basis, en met luxe details als goud, zilver en glas maak je de Kerstsfeer in huis helemaal af! Kijk gauw mee naar de Zara Home Kersttrends van 2018.

Kerst draait om samenzijn, herinneringen creëren. Een sfeervolle setting draagt daaraan bij, en dat weten de ontwerpers van Housedoctor heel goed uit te dragen met de Kerstcollectie van 2018! Housedoctor laat bovendien zien dat design en sfeer een prachtig koppel zijn.

Over hoeveel nachtjes is het eindelijk kerst? Voor sommigen een lastige vraag, maar voor de echte kerst diehard een simpel antwoord (56 nachtjes, ahum). Voor iedereen die eigenlijk niet meer kan wachten om alles – huis, kids, kat, hond - you name it! – in kerstsferen te brengen, heeft Intratuin dé kersttrends voor 2018 op een rijtje gezet.

Misschien vinden sommigen onder jullie het nog wat vroeg om al aan kerst te denken, maar voor anderen kan de gezelligste maand van het jaar niet vroeg genoeg beginnen. Reken ons gerust tot die tweede groep! Er is zelfs wetenschappelijk bewezen dat een kerstboom versieren je gelukkiger maakt, dus waarom nog wachten? Bij Dille & Kamille vind je alvast de leukste spulletjes: originele kerstboomhangers, mooie cadeauverpakkingen en tafeldecoratie in twee verschillende (kleuren)thema’s!

Ben jij afgelopen dagen al in het tuincentrum geweest? Dan kan je de kerstafdeling niet gemist hebben. Begin oktober zijn de meeste tuincentra klaar voor de kerst en kan jij genieten van de mooiste kerstdecoraties om je huis in kerstsfeer te brengen. Traditioneel zien we elk jaar de kleuren rood groen en wit terugkomen maar net als in de woontrends zien we ook andere stijlen voorbij komen. Wat de kersttrends voor 2018 zijn zochten wij voor je uit.

Wat worden we weer blij als we kennismaken met de nieuwste Riverdale kerstaccessoires. Deze kerst dompelen we ons met Riverdale in luxe en veel twinkelingen. We zien veel roze gecombineerd met goud, glimmende stoffen en glanzende accessoires. Dit jaar gaan we op chique tijdens het kerstdiner met glimmende glazen, statige etageres en een prachtig servies. Wij kunnen niet wachten tot we met al dit moois ons interieur mogen verwennen.

De feestdagen hebben voor iedereen een andere betekenis. Voor de een is december een maand van feest en versiering, terwijl de ander tijdens de donkere maanden het liefst met een dekentje op de bank kruipt. De designers van IKEA lieten zich inspireren door deze verschillende wintergewoontes. De nieuwe WINTER collectie bestaat uit allerlei producten om je op je eigen manier voor te bereiden op het winterseizoen - van cadeauverpakkingen en serviezen tot kaarsen en kerstbomen. Voor een huis waar iedereen zich de hele winter welkom voelt. De nieuwe collectie is vanaf 15 oktober verkrijgbaar bij IKEA.