10
ma, aug

Binnen enkele wekenwordt de kerstversiering weer bovengehaald en maken we het allemaal extra gezellig in huis. CASA helpt je graag om jouw interieur helemaal klaar te maken voor Kerst. Koel en trendy of eerder warm en pittig? Het kan allemaal. Laat je inspireren voor een supergezellig kersthuis.

Kerst anno 2019 is meer dan een kerstboom in huis halen, véél meer. We laten de ratjetoe van kerstballen, tafellinnen en bontgekleurd kerstservies achter ons. Deze kerst gaan we all out. Nogal wiedes denken de echte kerstfanaten nu, maar ook voor de rest van ons nuchtere kikkerland is het de hoogste tijd om onze kerstversiering naar een hoger niveau te tillen.

Dromen jullie stiekem ook al van die fijne feestdagen? Wij kijken er naar uit om heerlijk lang te tafelen samen met al onze geliefden. We hopen ook op een witte Kerst en hebben zin in alle andere clichés. Haal de heerlijke kerstsfeer in huis met de nieuwe Christmas Collection van Rivièra Maison. Vanaf half oktober verkrijgbaar. Je kunt ten slotte niet vroeg genoeg beginnen met decoreren …

De Christmasworld beurs in Frankfurt onthult elk jaar opnieuw de trends voor de aankomende Kerstdagen. Dit jaar hebben designers zich uitgeleefd in vier thema’s, waarin twee rode lijnen terugkomen: handwerk en inspiratie uit de natuur. Welke kerstversieringen mogen dit jaar jouw huis gezellig maken?

Dit jaar komt Bloomingville met vier verschillende thema´s aan Kerstversieringen en accessoires om uit te kiezen: Elegance, Traditional, Vintage en Holiday. Van chique en stijlvol tot retro en speels. Welke is jouw favoriet?

Kunstkerstbomen zijn de laatste jaren erg populair geworden. Heerlijk, een boom die geen naalden verliest en altijd even mooi en vol blijft! Maar hoe kies je nu de perfecte kunstkerstboom voor in jouw woonkamer? Met deze 5 stappen:

Kerstverlichting is iets waar we ons vooral in december mee bezighouden. Dat is de maand waarin je de spullen van de zolder haalt en de boel in huis gaat decoreren. Toch is dat niet het ideale moment om de kerstspullen te kopen. Dat kun je veel beter in het voorjaar of de zomer doen. Waarom? Dit zijnvijf redenen waarom je nu al deze verlichting zou moeten kopen.

Nog maar enkele dagen tot het kerstmis is! Huizen worden in deze periode prachtig versierd. Het ene huis nog kleurrijker dan het andere. Van knipperende kerstverlichting tot kleurrijke lichtsnoeren. Om je huis op een juiste manier te voorzien van kerstverlichting delen we graag vier tips. Zo heb jij de perfecte versiering van jouw woning deze kerst!