570
Kunstkerstbomen; welke kleur ben jij?

Het einde van het jaar komt dichterbij. Waar we vroeger altijd op pad gingen om de beste, volste boom van de velden te kiezen, daar moeten we nu een keus maken in de kleur boom die we graag willen hebben. Want zeg nou zelf; een groene kerstboom doet het tegenwoordig niet meer helemaal wanneer je de keus hebt uit roze, witte of zelfs zwarte kunstkerstbomen!

 

Match je kunstkerstboom met je interieur!

Je hebt het interieur van je appartement tot in de details met elkaar gematcht. Elke tint is complementerend aan de ander. En dan staan de feestdagen ineens voor de deur….. Alle decoratiepogingen ten spijt, die groene kerstboom staat strak weer in de hoek. Of toch niet? Waar de kunstkerstbomennatuurlijk al jaren een opmars aan het maken zijn, daar stijgt de populariteit van gekleurde kunstkerstbomen anno 2020  enorm snel.

De witte kerstboom is nog redelijk rustig, het doet je denken aan een witte kerst. Dat kan zeker nog wel uitgelegd worden. Maar tegenwoordig vliegen de roze, gouden en zilveren kerstbomen je ook om de Instagram-oren. Waar deze kleuren vooral heel opvallend zijn, daar kwamen we deze zwarte kerstboom tegen en eerlijk is eerlijk, daar waren we ontzettend van gecharmeerd! Met deze grote variëteit aan kunstkerstbomen ben je niet meer gebonden aan die saaie groene boom, maar neem jij de leiding in hoe kerst er voor jou uit moet komen te zien!

Je kerstboom als onderdeel van kerst-personalisatie

Eerder lieten we je al zien hoe er op creatieve wijze omgegaan kan worden met kerstdecoratie. Ook hier zien we duidelijk dat creatieve ideeën én kleurstellingen die niet direct geassocieerd worden met kerst, tegenwoordig prima kunnen. We zagen in onze kersttips de kleuren turquoise en goud al naar voren komen. Ook zien we steeds vaker dat het niet alleen meer draait om rode kerstmutsen, kerstmutsen in veel verschillende kleuren worden online aangeboden. Maar daar blijft het niet bij. In het dagelijks leven, maar zeker ook met kerst, zien we de trend dat individuen zich willen onderscheiden, zich willen laten zien! Mensen willen zich meer en meer als individu onderscheiden van de menigte. Willen opvallen! Denk bijvoorbeeld aan de foute kersttruien, de opvallende Opposuits pakken of de opbeurende (en zeer opvallende) sokken van Happy Socks. Niks is te gek! Zoals gezegd geldt hetzelfde “out of the box” principe voor de kunstkerstbomen en kerstdecoratie.         

fbc01dc7-9f0d-49cd-9ff0-cca9232d41ad.jpg                                                                         

Vooral nu we deze feestdagen waarschijnlijk thuis dienen te blijven, is het extra belangrijk dat we thuis een onvergetelijke sfeer creëren waar we vooral onszelf helemaal happy bij voelen. Match je kerstdecoratie met jou als persoon! Alles kan en alles mag, de grote vraag is; welke kleur ben jij?!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners