752
Kersttrends

Naarmate de kerstdagen naderen, is het prettig om extra sfeer in huis te brengen. Houdt u van een landelijke kerstsfeer of bent u een liefhebber van luxe? De kersttrends van dit jaar zijn Misty Fields en Glamour. Met een paar simpele ingrepen geeft u het interieur tijdens de feestelijke decembermaand een totaal nieuw, sfeervol en eigentijds uiterlijk.

Trend Glamour
Een chique kerst waarin glitter en glamour de sfeer maken, dat is de trend Glamour. Zilver-, goud- en kopertinten worden gecombineerd met warm oranje en diep donker cassis. De accessoires krijgen tijdens de kerstdagen hun eigen plekje. Leg eens kerstballen rondom kamerplanten als Vriesea of Anthurium en zet een cyclaam in een goudkleurige, glimmende pot. Het interieur krijgt direct een luxueus tintje!

Trend Misty Fields
Kerst volgens de trend Misty Fields is sfeervol met een landelijke uitstraling. Kenmerkend is het gebruik van eenvoudige, maar hoogwaardige en eerlijke materialen zoals (vergrijsd) hout, borden met kaarsen op tafel, rieten manden en ruw woontextiel. De overheersende kleuren zijn wit, crème, aubergine en noga. Lila en paars zijn belangrijke accentkleuren. Kies voor lila en paarskleurige kamerplanten als Cyclamen en Tillandsia. Ook heel mooi is om rond het huis een landelijke sfeer te creëren, bijvoorbeeld met buitenplanten als winterheide en Calicarpa.

Kerstcyclaam
De cyclaam is een prima plant om in de decembermaand in huis te halen. De plant is prima te stylen volgens de nieuwe kersttrends. De cyclaam is er namelijk met kleine en grote bloemen onder andere in de kleuren paars, wit en rood!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners