7456
Ikea kerst

Kerst zou geen kerst zijn zonder versiering. Voor welke stijl ga jij deze feestdagen? IKEA is vanaf oktober volop in kerstsfeer met een nieuwe kerstcollectie in vier uiteenlopende stijlen. Maak jouw kerst persoonlijk en kies voor traditioneel, Scandinavisch modern, klassiek zilver en goud of doe eens gek met opvallend kitsch. 

Teddyberen en hobbelpaarden
Hou je van een traditionele kerstboom? Dan kan je bij IKEA je hart ophalen met traditionele decoraties in rood, wit en blauw. Van schattige teddyberen en ouderwetse hobbelpaarden, tot muziekinstrumenten en sterren van stof.

Scandinavische twist Levendig groen en helderrood. Deze moderne decoraties met een Scandinavische twist brengen ieder huis tot leven. Creëer een zwevende kerstboom door verschillende decoraties aan de muur te hangen.

Klassiek modern
Laat het breed hangen met deze schitterende gouden en zilveren kerstdecoraties. Klassiek en modern tegelijk. Van luxe kerstballen, tot betoverende hanglampen in de vorm van sterren en kerstverlichting met hartjes en sterren.

Kerst en kitsch
Vergeet alle regels en ga deze kerst eens voor kitsch. Deze decoraties in oogverblindende kleurencombinaties van acid geel, felroze en fuchsia geven iedere boom pit.

Tentoonstelling
Waarom zou je decoraties alleen in de boom kunnen hangen? De SNÖMYS decoratie houder is de perfecte plek om je nieuwe kerstschatten ten toon te stellen.

Alternatieve kerstboom
Geen plek voor een kerstboom? De LIAMARA muurdecoratie biedt uitkomst. Deze alternatieve kerstboom zorgt voor sfeer en geeft ’s nachts licht in het donker.

De nieuwe producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij alle vestigingen van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 6.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel op IKEA.nl.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners