20183
IKEA Kersttrends 2020
Gepubliceerd: 26-10-2020

Maak je huis extra gezellig met de feestelijke IKEA VINTER 2020 collectie! Zweedse sterren, gouden kersthangers en prachtig inpakpapier. Met de IKEA Kersttrends 2020 kom je de koude, donkere en bijzondere winter van 2020 wel door!

 

IKEA-kerst-2020-15.png

Een stukje vrolijkheid

Juist déze winter kan je huis wel een opkikkertje gebruiken. Het zijn rare en vaak ongezellige tijden. Met sfeervolle kerstverlichting voor de ramen tover je toch een glimlach op het gezicht van voorbijgangers! Zelf vrolijk je ook op van die mooie kerstballen en kaarsenhouders in huis. Zie je het niet zitten om naar de winkel te komen? Bestel dan eenvoudig je versieringen online en laat ze bezorgen of haal ze af bij een afhaalpunt in de buurt!

inspiratiebrochures1.png

IKEA-kerst-2020-07.jpg

Klassiek met natuurlijke elementen

De IKEA Kersttrends 2020 combineren de klassieke look met design invloeden uit Scandinavië. Je vindt er dus niet alleen decoraties in het bekende rood, groen en goud; maar ook veel natuurlijke elementen! Een duurzame kerstboom van bamboe, bijvoorbeeld. Of handgemaakte kerstballen van jute. Natuurlijk kun je ook bij IKEA terecht voor winterpotten en planten, zoals een levensechte kunstkerstboom die je jarenlang plezier geeft. En wat denk je van een feestelijke krans voor op de deur?

IKEA-kerst-2020-08_kopiëren.jpg

Zweedse Kerststerren

Sfeerverlichting transformeert jouw huis van een kale, donkere bedoening naar een plek waar je graag je winteravonden doorbrengt. Ken je de Zweedse traditie om verlichtte, papieren sterren voor het raam te hangen? Bij IKEA vind je ze in verschillende kleuren en maten. Je buren genieten er graag van mee! Maak de vensterbank compleet met gezellige kerstdecoratie erbij: miniatuur huisjes met besneeuwde daken, kerstmannetjes met veel te grote mutsen, lantaarns met theelichtjes erin… Keuze genoeg.

IKEA-kerst-2020-11.jpg

Feestelijk eten!

Bij de feestdagen hoort feestelijk eten. Heerlijke maaltijden die met zorg zijn bereid; voor een hele familie, of voor een intieme avond met je gezin. Het IKEA kerstservies van 2020 kenmerkt zich door een sfeervolle mix van rood- en wittinten, versierd met subtiele illustraties of patronen. Maar ook een feestelijk ontbijt en feestelijke tussendoortjes maken jullie winterdagen gezellig! IKEA heeft allerlei leuke accessoires voor het koken en bakken met kinderen: van schortjes tot vormpjes, en van speelgoed tot een set voor het maken van het perfecte gingerbread huisje!

Online Kerstshoppen

Hoe onzeker de tijden nu ook zijn, op één ding kun je wel vertrouwen: de gezelligheid van de IKEA VINTER feestcollectie. Drop jouw favoriete kerstdecoraties in je IKEA winkelmandje en bestel ze dit jaar online. IKEA maakt van jouw kerstboodschappen een mooi pakket dat je gemakkelijk én veilig kunt ophalen bij een IKEA afhaalpunt bij jou in de buurt. Supergoed geregeld dus! 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide