1907
Een creatieve kersttafel

Een kerstdiner is nog lekkerder aan een mooi gedekte tafel. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. IKEA heeft een aantal creatieve ideeën verzameld om jouw kersttafel een origineel en persoonlijk tintje te geven. Van 3D koekjes tot DIY naambordjes.

Met andere ogen
Bekijk je eigen spullen eens met andere ogen. Een sierpot – zoals de SKURAR sierpot – kan bijvoorbeeld ook dienst doen als bestek- of servethouder.

Buiten de gebaande paden

Het rustieke design en de zacht golvende randen van het ARV servies, geïnspireerd op traditioneel Scandinavisch serviesgoed, geven een luxe tintje aan de kersttafel. Treed buiten de gebaande baden en presenteer het servies als een feestelijke toren. Bind er een mooi lint omheen om het geheel af te maken.

Blikvanger
Kerstballen krijgen een nieuwe bestemming als feestelijke blikvanger op tafel door ze te presenteren op een serveerschaal. Bij IKEA zijn kerstballen verkrijgbaar in verschillende stijlen. Van klassiek goud tot opvallend neon.

3D koekjes
Met de SNÖKUL uitsteekvormpjes til je koekjes bakken naar een hoger niveau. Dankzij de opening in de vormpjes kan je staande ‘3D’ koekjes maken. Van kerstbomen tot rendieren.

DIY naambordjes
Klaar met bakken? Laat de uitsteekvormpjes dan dienst doen als originele naambordjes. Zo creëer je eenvoudig een feestelijk effect aan tafel.

Uniek tafellaken
Met een beetje creativiteit en een naaimachine maak je in een handomdraai je eigen unieke tafellaken. Voor een tafel voor 4 tot 6 personen heb je 225 cm stof nodig. Bij IKEA vind je een grote collectie stoffen in uiteenlopende stijlen en motieven. Geïnspireerd om aan de slag te gaan? Bekijk de handleiding met naaitips voor een stap voor stap uitleg.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners