1606
Ikea

December is in aantocht en dat betekent dat de zoektocht naar leuke en betaalbare cadeaus voor Kerst of Sinterklaas weer kan beginnen. Wat leg jij deze feestdagen in de schoen of onder de boom? IKEA biedt hulp met een tips voor originele cadeaus voor kinderen onder de 10 euro. Alle producten zijn gemaakt om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen te helpen nieuwe dingen in de wereld te ontdekken.

Uren zoet
Kinderen zijn uren zoet met de LILLABO treinset. Door zelf combinaties te maken met de rails ontwikkelen ze hun creativiteit en inzicht. De 20-delige basisset is uit te breiden met bruggen en tunnels. LILLABO basisset: € 9.99. Keukenprinses Kinderen vinden niets leuker dan helpen in de keuken. Met de DUKTIG bakset speciaal voor kinderen kunnen zij deze feestdagen hun eigen koekjes en taarten bakken. DUKTIG 7-delige bakset: € 9.99.

Er was eens
In het KRULLIG sprookjesboek De Prinses en het Geluk trekt de prinses het sprookjesbos in om het geluk te zoeken. Onderweg ontmoet ze verschillende sprookjesfiguren: van een draak met keelpijn tot een groen mannetje dat gedachten kan lezen. Alle karakters uit het boek zijn ook als knuffel verkrijgbaar zodat kinderen het verhaal zelf na kunnen spelen. KRULLIG sprookjesboek: € 6.99.

Open einde
Aan een sprookjesboek komt een eind, maar dat betekent niet dat het verhaal is afgelopen. Met de knuffels gebaseerd op de karakters uit het boek De Prinses en het Geluk kunnen kinderen uren doorspelen. Van een prinses en een gevleugelde draak, tot een schattig elfje en de grote boze wolf. De bijbehorende oma past in de bek van de wolf en kan gelukkig weer uit zijn buik gered worden. Verkrijgbaar vanaf 1 oktober.

Kunstenaar in de dop
De MÅLA serie stimuleert kinderen om de kunstenaar in zichzelf te ontdekken. Van kwasten en verfdozen, tot tekenborden en stempelpennen. De viltstiften kunnen maximaal drie dagen zonder dop zonder uit te drogen. Erg handig aangezien doppen nog wel eens zoek raken. MÅLA viltstiften 12 stuks: € 1.99.

Marktkraam of poppenkast
Marktkraam, bioscooploket of toch een poppenkast? De SKYLTA marktkraam kan veel verschillende vormen aannemen en moedigt kinderen aan om hun verbeelding te gebruiken. De kraam is gemaakt van karton en daardoor niet alleen lichtgewicht, maar ook heel betaalbaar. SKYLTA marktkraam: € 9.99.

Poppenhuis
Met de HUSET poppenmeubels zijn de meest populaire IKEA producten verkrijgbaar voor zakgeldprijzen. Met de miniatuurversies van IKEA iconen kunnen kinderen een poppenhuis maken dat lijkt op hun eigen huis. Het draagbare SPEXA poppenhuis van karton vormt het ideale decor voor de meubels. HUSET poppenmeubels: € 9.99. SPEXA poppenhuis: €3.99.

Persoonlijk verpakt
Een mooie verpakking maakt een cadeau nog veel leuker om te geven én te krijgen. Bij IKEA kan je naast cadeaus, ook terecht voor cadeaupapier in verschillende dessins. Geef je cadeaus een extra persoonlijke touch door met de verpakking al te laten zien voor wie het cadeau is.

De producten zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 6.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel op IKEA.nl.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners