1349
Ikea cadeautips voor kerst
Gepubliceerd: 11-12-2014 Laatste update: 07-05-2017

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Bij IKEA kan je terecht voor leuke en betaalbare cadeaus die al goed van pas komen tijdens de kerstvakantie. Van warme plaids en kussens om onder weg te kruipen op de bank tot handige producten om aan de slag te gaan met klusjes in huis. IKEA heeft de leukste kerstcadeaus voor je op een rijtje gezet.

Wegkruipen

Echte huismussen maak je blij met het warme wollen RYSSBY sprei. Heerlijk om tijdens koude winteravonden onder weg te kruipen op de bank met een kop thee en een kerstfilm. RYSSBY sprei: € 29.95.

Geef kleur cadeau

Tijdens de donkere wintermaanden kan een huis best wat extra kleur gebruiken. Geef kleur cadeau met de vrolijke IKEA PS 2014 kussenhoes: € 14.95.

Slapen in stijl

Niets lekkerder tijdens de kerstvakantie dan uitslapen. Met dit heerlijke zachte dekbed met rendierprint gebeurt dat ook nog eens in stijl. SOLRÖK dekbedset* uit de limited edition CHALET II collectie: € 29.95.

Warme voeten

Vrienden of familieleden met eeuwige koude voeten geef je deze warme sloffen cadeau. Onmisbaar tijdens de koude wintermaanden. SOLRÖK pantoffels*: € 4.99.

Kaarsrecht

Heeft je partner nog steeds dat fotolijstje of schilderij niet opgehangen? De kerstvakantie is het moment om deze klusjes af te maken. De FIXA laserwaterpas helpt om planken, schilderijen of fotolijstjes recht op te hangen. FIXA laserwaterpas: € 12.95.

Laadstation

Is jouw vriend of vriendin altijd zijn of haar oplader kwijt? Rondslingerende kabels zijn verleden tijd dankzij het handige KVISSLE laadstation. Tijdens het opladen worden laders en snoeren netjes onder de deksel verborgen. KVISSLE laadstation: € 9.99.

Opgeruimd staat netjes

Geef een opgeruimde start van het nieuwe jaar cadeau. Met deze kleurrijke opbergers wordt het opruimen van kleinere spullen deze kerstvakantie een feestje. TJENA serie: vanaf € 1.49. Visite

Uitgenodigd om Kerst te vieren bij vrienden of familie? Breng dan iets lekkers mee voor de gastheer of –vrouw. Bijvoorbeeld gemarineerde gerookte zalm uit de Swedish Food Market van IKEA, heerlijk als amuse. LAX NAJAD: € 4.49.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide