955
Hema kersttrends 2014

Een gezellige Kerst begint bij HEMA. Met de kerstartikelen breng je niet alleen sfeer in huis, maar maak je het ook echt bijzonder. Van glitter kerstballen tot uiltjes in de kerstboom en van leuke lampjes tot gevormde honeycomb figuren voor het aankleden van de rest van het huis. Met alle glitterende en gekleurde kerstartikelen creëer je in een handomdraai een goed gestyled huis. Voor inspiratie voor het optuigen van de kerstboom kijk je hieronder naar de drie leuke boompjes. Zo worden het vanzelf fijne dagen! De collectie is reeds verkrijgbaar in alle HEMA filialen en op hema.nl.

honeycomb
Dit jaar is de collectie met honeycomb artikelen uitgebreid. Zo vind je bij HEMA niet alleen ballen, klokken en slingers, maar ook kerstboompjes, bosdieren en goed gevormde ijspegels. Mix verschillende honeycombs voor een speels effect of hang een aantal witte honeycombs op voor een vredige kerstsfeer.

bonte Kerst
Met gekleurde sterrenslingers en bosdieren als hangers in de boom creëer je een gezellige kerstboom, waar iedereen zijn cadeautjes onder wil leggen. Glitter is het toverwoord en deze vind je dan ook op de dennenappels, uiltjes en de kerstballen. Niets is te gek, waardoor je veel verschillende kleuren, materialen en vormen kunt combineren. Misschien passen die oude hangers van oma er ook nog wel bij?

zilveren Kerst
Verschillende zilveren hangers combineer je voor een op en top zilveren boom, die jou en je gasten tegemoet glinstert. Met een duifje als piek en een schitterende slinger, maak je de boom helemaal af. Wil je toch wat kleur toevoegen, hang er dan wat groene ballen tussen of een handjevol hangers in vrolijke en opvallende kleuren. Natuurlijk is het ook erg lekker om er kerstkransjes in te hangen, deze kun je altijd weer aanvullen na het opsnoepen.

witte Kerst (met een goud randje)
Voor een witte Kerst hoeft het echt niet te sneeuwen, maar kun je ook de boom helemaal in het wit steken. Doorzichtige kerstballen, witte kerstballen en witte glitter kerstballen combineer je voor een totale witte en vredige look. Voor een glamourous touch en het creëren van een echte partyboom, voeg je sterrenslingers en goudkleurige items toe. Pop die champagne maar open!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners