2415
Kersttrends

Bijna is het zover: de gezellige kerstdagen staan voor de deur en overal zien we gezellige lampjes in en rondom de huizen verschijnen. Niets is zo leuk als de voorbereiding van de kerst. De kerstboom optuigen en je huis in de ultieme kerstsfeer brengen! En van wat voor kerstsfeer je ook houdt. Tegenwoordig kan werkelijk alles! We lichten 3 kersttrends voor je uit.

Traditionele gezelligheid
Haal de dozen maar van zolder want we mogen weer kerst vieren zoals we dat vroeger bij oma deden. Warme kleuren, natuurlijke materialen in combinatie met sneeuw en wit zijn weer helemaal hip dit jaar. Maak het geheel af met dennenappels, een tafelkleed in ruitjespatroon en een hertengewei aan de muur en jouw kerst is op en top traditioneel.

Blauwe magie
In tegenstelling tot al het warms in de traditionele sfeer kan je je ook onderdompelen in een sprookjeswereld van sneeuw en ijs. Waan je op een gletsjer en versier je interieur met vele verschillende tinten wit en de magie van blauw. Kerststerren met fonkelende lampjes en harige accessoires laten je deze kerst cocoonen in een winterse sfeer .

Zwart en wit voor een monochrome sfeer
Ben je niet zo van de kleurtjes of van kerst vieren zoals oma dit vroeger deed? Leef je dan helemaal uit met zwarte en witte accessoires volgens de Scandinavische woonsfeer. Mix dit met grappige accenten van papier en geometrische figuren en je tovert deze kerst een glimlach om je mond die niet meer weggaat.

Wat je stijl ook is, de mooiste kerstdecoratie en accessoires om dit jaar de kerstshow mee te stelen vind je op de website of in de winkel van Goossens wonen.

Fijne feestdagen!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners