7568
Dille & Kamille kersttrends 2018

Misschien vinden sommigen onder jullie het nog wat vroeg om al aan kerst te denken, maar voor anderen kan de gezelligste maand van het jaar niet vroeg genoeg beginnen. Reken ons gerust tot die tweede groep! Er is zelfs wetenschappelijk bewezen dat een kerstboom versieren je gelukkiger maakt, dus waarom nog wachten? Bij Dille & Kamille vind je alvast de leukste spulletjes: originele kerstboomhangers, mooie cadeauverpakkingen en tafeldecoratie in twee verschillende (kleuren)thema’s!

 

D&K-vilten-kerstboomhangers-vanaf-Ôé¼-3,95.png

TWEE KLEURENTHEMA'S : PUUR EN SEREEN OF EEN KNUSSE KERST

Droom even met ons mee: we vieren kerst in een knus huisje – mag het een houten chalet zijn? – in een sneeuwwit boslandschap dat enkele maanden ervoor nog groen kleurde. Ver weg van alle drukte. Buiten ligt de vorst op het gras en vallen de takken van de bomen. Dit beeld inspireerde Dille & Kamille bij het bedenken van de puur en sereen-collectie. Binnen zorgen kaarsen en lantaarns voor gezellig licht. Een lange houten tafel is gedekt met zachtgekleurde tafellopers en robuust aardewerken servies dat gaat van theepot tot schaaltjes in verschillende groottes. Laat het eten maar komen!

D&K-kerstversiering-vanaf-Ôé¼-1,95-HR.png

Voor het tweede kleurenthema – knusse kerst – hield het D&K designteam hun favoriete kerstmomenten met vrienden en familie voor ogen. Lange boswandelingen met na afloop warme chocolademelk uit een emaille beker. Een knisperend haardvuur verwarmt het huis terwijl de kerstkoekjes bijna uit de oven mogen. Vilten en houten handgemaakte kersthangers versieren de kerstboom en zorgen voor een afwisseling van het dennegroen met warme rode kleuren. De tafel is gezellig gedekt voor het kerstdiner met een tafelkleed dat wit, groen en rood kleurt dankzij het speelse patroon van besjes en dennentakjes. Nog gezelliger, vraag je? Onmogelijk.

D&K-kerstdecoratie-vanaf-Ôé¼-1,95.png

DE KUNST VAN HET INPAKKEN

Geen kerst zonder cadeautjes! De juiste geschenken zoeken voor je familie en vrienden, daar gaat meer dan één dag overheen. Mogen we één tip geven? Niks is leuker dan een cadeautje openen dat met liefde is ingepakt. Bij Dille & Kamille vind je genoeg verpakkingsmateriaal om je volledig uit te leven: van unieke cadeaulabels tot leuke etiketten- en stickervellen. Al gehoord van washitape? Met deze papiertape creëer je niet alleen leuke vormpjes, maar het is ook een mooi alternatief voor cadeaulint. Ideaal als je een wat kleiner cadeautje wilt inpakken. Voeg er nog een handgeschreven kaartje aan toe met een persoonlijke boodschap en klaar is kees. Bonuspunten voor het hele jaar!

De Dille & Kamille kerstcollectie is vanaf half oktober verkrijgbaar

D&K-gedekte-feesttafel-servies-vanaf-Ôé¼-3,50-HR.png

D&K-waxinelichthouder-huisje-Ôé¼-9,95-HR.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners