1988
Casa kerstcollectie 2020
Gepubliceerd: 20-10-2020

Het uitkiezen van het juiste servies is de basis van alles. Stel de perfecte combinatie samen tussen je servies, bestek en glazen. Daarna ga je pas verder met de keuze van je tafeldecoratie. Met ons uitgebreid assortiment serviesgoed kan je alle kanten uit.

 

Voor ons hoort bij elk feest ook een mooi gedekte feesttafel en een lekkere maaltijd om te delen met familie, vrienden en geliefden. En zo’n tafel mag gerust wat verder gaan dan een klassiek tafellaken en bijpassende servetten. Onze tafelaccessoires zorgen voor de finishing touch.

WIN-VLOERKLEED.png

casa-kerstcollectie-2020-15.jpg

Ook al vieren we Kerst dit jaar met onze eigen bubbel, genieten kunnen we altijd. Serveer een heerlijke cocktail als aperitief of in de late uurtjes. Eerder een zoetekauw? Ga dan voor een leuke chocoladefondue of presenteer je taart op een van
onze mooie cakestaanders. Smullen maar!

casa-kerstcollectie-2020-05.jpg

casa-kerstcollectie-2020-06.jpg

casa-kerstcollectie-2020-10.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide