1074
Casa kerstcollectie 2020

Het uitkiezen van het juiste servies is de basis van alles. Stel de perfecte combinatie samen tussen je servies, bestek en glazen. Daarna ga je pas verder met de keuze van je tafeldecoratie. Met ons uitgebreid assortiment serviesgoed kan je alle kanten uit.

 

Voor ons hoort bij elk feest ook een mooi gedekte feesttafel en een lekkere maaltijd om te delen met familie, vrienden en geliefden. En zo’n tafel mag gerust wat verder gaan dan een klassiek tafellaken en bijpassende servetten. Onze tafelaccessoires zorgen voor de finishing touch.

casa-kerstcollectie-2020-15.jpg

Ook al vieren we Kerst dit jaar met onze eigen bubbel, genieten kunnen we altijd. Serveer een heerlijke cocktail als aperitief of in de late uurtjes. Eerder een zoetekauw? Ga dan voor een leuke chocoladefondue of presenteer je taart op een van
onze mooie cakestaanders. Smullen maar!

casa-kerstcollectie-2020-05.jpg

casa-kerstcollectie-2020-06.jpg

casa-kerstcollectie-2020-10.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners