9663
Bloomingville kersttrends
Gepubliceerd: 10-11-2016

Bloomingville geeft ons dit jaar een wervelende kerst. De sprankelende kerstcollectie wordt gekenmerkt door drie thema's. Magical Holiday, Nordic Moods en Natural Joy.

Magical Holiday
Bloomingville brengt de klassieke kerstsfeer tot leven met een Bloomingville twist. De traditionele kleur rood in combinatie met de frisse mint kleur benadrukt het vakantiegevoel.

Nordic Moods
De kunstenaar van het seizoen; Sooji geeft leven aan het winter wonderland door haar inspirerende seizoensgebonden tekeningen. Het kerstgevoel komt naar boven door betoverende borduurwerkjes en klassieke pictogrammen van kerstmis. Met lichte sneeuwvlokken, rendieren en de kerstboom geeft Bloomingville een Scandinavische twist aan de kerst.

inspiratiebrochures1.png

Natural Joy
Handgeschilderde illustraties en gedetailleerde ontwerpen zijn de sleutel voor de klassieke Bloomingville kerstsfeer in de collectie Natural Joy. Nieuwschierigheid en opwinding voeren de boventoon.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide