Maak je huis extra gezellig met de feestelijke IKEA VINTER 2020 collectie! Zweedse sterren, gouden kersthangers en prachtig inpakpapier. Met de IKEA Kersttrends 2020 kom je de koude, donkere en bijzondere winter van 2020 wel door!

Nog even en het is weer zover: de feestdagen waar ik elk jaar naar uitkijk. Nou is dit jaar wel wat anders verlopen dan we allemaal gewend zijn, maar met een beetje mazzel kunnen we eind december weer voorzichtig bij elkaar komen. Of dit nou met een grote groep is of een knus gezelschap van maximaal 4 gasten.

Het uitkiezen van het juiste servies is de basis van alles. Stel de perfecte combinatie samen tussen je servies, bestek en glazen. Daarna ga je pas verder met de keuze van je tafeldecoratie. Met ons uitgebreid assortiment serviesgoed kan je alle kanten uit.

Bij Intratuin kunnen ze niet wachten totdat ‘jingle bells, jingle bells’ weer uit de radio schalt. Gelukkig is het is alweer bijna zover. ‘The most wonderful time of theyear’, die periode waar je al sinds het voorjaar halsreikend naar uitkijkt en waarvan menig hart een beetje sneller gaat kloppen: kerstmis.

In de Magical Mauve kerstcollectie zit muziek. Een collectie zo beweeglijk als een danser(es), waarin het vinden van ontspanning en balans centraal staat. De rustige kleuren en zachte materialen werken relaxerend voor je zintuigen. Geïnspireerd op de 80’s, vrouwelijk en een tikje gewaagd.

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan: Kerstmis! Dit is dé tijd om samen te zijn met je dierbaren, om lekker binnen te genieten van het gure winterweer dat buiten door de straten raast en om je huis helemaal gezellig in te richten. En dat gezellig maken, wie kunnen dat als de beste? Juist, onze Noorderburen in Scandinavië. Het Deense merk Ferm Living staat bekend om haar prachtige designaccessoires en komt nu met de kerstcollectie voor 2020. We vertellen je in dit artikel daarom alles over de geweldige Ferm Living kerstcollectie van 2020. We kunnen niet wachten tot kerst is aangebroken!

Een paar van de fijnste dagen van de winter zijn toch wel de kerstdagen. Lekker knus samenzijn met vrienden en familie, of met een kaarsje aan en wat lekkere winterse snacks kijken naar die kerstfilms… Wat dacht je daarbij van heerlijke kerstdiners, gezellige feestelijke borrels en fijne ontbijtjes? Dat hoort allemaal bij de kerstdagen. Deze prachtige dagen wil je natuurlijk in stijl vieren, en hoe kan dat nu beter met prachtige producten van het merk Bloomingville? In dit artikel vertellen we je alles over de gloednieuwe Bloomingville kersttrends 2020.

Eén van de fijnste feestdagen komt er weer aan: Kerstmis. Deze dagen draaien om samenzijn met je familie, terugkijken op je jaar en lekker eten en drinken. En niet te vergeten: een warm en knus interieur! Kerst is de uitgelezen tijd om je huis helemaal in feestelijke sferen in te richten. Dat gaat verder dan alleen een kerstboom en een kerstkrans op de deur – met deze drie prachtige kersttrends kom jij helemaal in de christmas mood.

Het einde van het jaar komt dichterbij. Waar we vroeger altijd op pad gingen om de beste, volste boom van de velden te kiezen, daar moeten we nu een keus maken in de kleur boom die we graag willen hebben. Want zeg nou zelf; een groene kerstboom doet het tegenwoordig niet meer helemaal wanneer je de keus hebt uit roze, witte of zelfs zwarte kunstkerstbomen!