Kun jij je er ook zo op verheugen om je partner, moeder of broertje een kerstcadeau te geven dat een oprechte lach op zijn of haar gezicht tovert? Niets zo leuk als een origineel cadeau vinden, waar je dierbare écht van opkijkt. Hulp nodig? Kijk dan eens in deze top 10 origineelste kerstcadeautjes!

'Pa rum pum pum pum, hear the drum!' De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Hoe fijn is het om voor de kerstdagen je huis te versieren, helemaal zoals jij dat wilt? Laat je inspireren door de natuur. Bolbloemen geven precies de sfeer die je zoekt.

Cadeautjesmaand!!! Maar wat moet je nú weer bedenken? Doe mee aan onze winactie met Ditverzinjeniet.nl en je hebt straks misschien wel €50 te besteden aan geniale cadeaus! En nog leuker.. jij mag ook iemand  blij maken met zo'n fijn shoptegoed!

Bij Kerst denken we meestal aan zilveren en gouden kerstballen, een wit tafelkleed en rode servetjes met gouden sterren. Maar er zijn zóveel meer manieren om je huis gezellig aan te kleden! Diverse winkels en merken lanceren jaarlijks de mooiste kerstcollecties. Welke van onderstaande Kersttrends is jouw nieuwe favoriet?

Wanneer Sinterklaas het land verlaat, staat kerst voor de deur. Dit is voor veel mensen dan ook hét moment om hun huis in kerstsfeer te brengen. Maar de echte kerstliefhebbers starten al in het najaar met hun voorbereidingen op Kerstmis. Dat merkt ook bol.com. Er wordt zelfs in oktober al druk gezocht op kersttrends in de winkel. Bol.com ziet dat de kleur goud helemaal terug is, net als natuurlijke materialen zoals hout. En dit jaar gaat men weer voor een échte kerstboom, die het centrum vormt van een kerstinterieur dat is gebaseerd op Scandinavische invloeden.

Zachte, kleine voetstapjes die de slaapkamer binnenkomen, kunnen op 25 december maar één ding betekenen: het is Kerst! Niet alleen voor de kleinsten onder ons een magische dag, maar ook voor de volwassenen een dag waarop liefde, samenzijn en genieten van lekker eten én elkaar, extra speciaal is. De eerste cadeaus worden op bed al uitgewisseld onder het genotvan een warme kop thee. Dat is nog eens fijn wakker worden! Geniet van de Rivièra Maison kerstcollectie 2018

Zo koud als december kan zijn, zoveel warmte brengen de Kerstdagen in huis. Zara Home heeft voor haar Kerstcollectie 2018 een kleur gekozen die dit gevoel van samenzijn, van gezelligheid, van liefde perfect weerspiegelt: rood. Rood vormt de basis, en met luxe details als goud, zilver en glas maak je de Kerstsfeer in huis helemaal af! Kijk gauw mee naar de Zara Home Kersttrends van 2018.

Kerst draait om samenzijn, herinneringen creëren. Een sfeervolle setting draagt daaraan bij, en dat weten de ontwerpers van Housedoctor heel goed uit te dragen met de Kerstcollectie van 2018! Housedoctor laat bovendien zien dat design en sfeer een prachtig koppel zijn.