Inspireer een dierbare of jezelf het geluk te vinden in de kleine dingen met The Ritual of Advent Kalender, waarmee je de dagen tot kerst aftelt. Elke adventskalender bevat 24 luxe cadeautjes en vreugdevolle momenten die jou en je huis oplichten, waaronder vier mini-adventskaarsen op elke zondag en andere speciale producten die exclusief voor The Ritual of Advent zijn ontworpen. Ontdek achter elk deurtje een ritueel en geniet van bijzondere momenten tot Kerstmis.

Feestdagen vol gezelligheid zorgen voor stralende gezichten in de donkere decembermaand. De kerstster (Poinsettia) hoort daar gewoon bij. Met zijn warme kleuren en sterachtige vorm brengt de kamerplant de extra sfeer die niet mag ontbreken. Tien simpele ideetjes voor een waar sterrenfeest:

Heb jij al bedacht waar je dit jaar inkopen doet voor de feestdagen? In deze onzekere, rare tijd is het internet je beste optie: bij webwinkels kun je veilig én uitgebreid winkelen. Maar er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je op weg met de leukste, origineelste online cadeaus en versieringen!

Maak je huis extra gezellig met de feestelijke IKEA VINTER 2020 collectie! Zweedse sterren, gouden kersthangers en prachtig inpakpapier. Met de IKEA Kersttrends 2020 kom je de koude, donkere en bijzondere winter van 2020 wel door!

Nog even en het is weer zover: de feestdagen waar ik elk jaar naar uitkijk. Nou is dit jaar wel wat anders verlopen dan we allemaal gewend zijn, maar met een beetje mazzel kunnen we eind december weer voorzichtig bij elkaar komen. Of dit nou met een grote groep is of een knus gezelschap van maximaal 4 gasten.

Het uitkiezen van het juiste servies is de basis van alles. Stel de perfecte combinatie samen tussen je servies, bestek en glazen. Daarna ga je pas verder met de keuze van je tafeldecoratie. Met ons uitgebreid assortiment serviesgoed kan je alle kanten uit.

Bij Intratuin kunnen ze niet wachten totdat ‘jingle bells, jingle bells’ weer uit de radio schalt. Gelukkig is het is alweer bijna zover. ‘The most wonderful time of theyear’, die periode waar je al sinds het voorjaar halsreikend naar uitkijkt en waarvan menig hart een beetje sneller gaat kloppen: kerstmis.

In de Magical Mauve kerstcollectie zit muziek. Een collectie zo beweeglijk als een danser(es), waarin het vinden van ontspanning en balans centraal staat. De rustige kleuren en zachte materialen werken relaxerend voor je zintuigen. Geïnspireerd op de 80’s, vrouwelijk en een tikje gewaagd.

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan: Kerstmis! Dit is dé tijd om samen te zijn met je dierbaren, om lekker binnen te genieten van het gure winterweer dat buiten door de straten raast en om je huis helemaal gezellig in te richten. En dat gezellig maken, wie kunnen dat als de beste? Juist, onze Noorderburen in Scandinavië. Het Deense merk Ferm Living staat bekend om haar prachtige designaccessoires en komt nu met de kerstcollectie voor 2020. We vertellen je in dit artikel daarom alles over de geweldige Ferm Living kerstcollectie van 2020. We kunnen niet wachten tot kerst is aangebroken!