1665
Scandinavië is een blijvertje!
Gepubliceerd: 01-04-2022

Wij gaan al even mee als woonliefhebbers, vele trends hebben we zien komen en gaan. Van de retro trend in de jaren ’90 (de lavalamp, wie kent hem nog?) tot de fluorescerende kleuren op de wand. Wij hebben het allemaal meegemaakt.

Vaak duurt een trend enkele jaren, maximaal vijf. Maar er zíjn trends waar je niet omheen kunt én die wel even blijven. Wanneer wij het over een Scandinavisch interieur hebben kunnen we ‘even’ wel weg laten.

Het is een begrip geworden en in bijna elk interieur is wel een touch of Scandinavië te vinden. En wij kunnen het niet ontkennen, wij vinden een Scandinavisch interieur uberleuk. En wij zijn niet de enige!

WIN-VLOERKLEED.png

Stijl je stijl

Wanneer je hebt besloten om een bepaalde stijl te hanteren kan het soms lastig zijn om hier consequent in te zijn. Niemand is namelijk helemaal verkocht aan één sfeer, industrieel en Scandinavisch kunnen bijvoorbeeld prima gecombineerd worden qua materiaal. Namelijk met veel hout en natuurlijke producten.

Maar niet alles gaat samen. Om het allemaal toch ‘uberleuk’ te houden raadplegen wij regelmatig uberleuk.nl. Daar zijn alle trends op het gebied van interieur die al behoorlijk lang meegaan geclusterd per onderwerp, zo ook het Scandinavisch interieur.

Door dit zo op overzichtelijke wijze te doen, kun jij bij twijfel altijd checken of je nog op de goede weg zit qua interieurkeuzes.

Concullega’s

Het leuke aan de wereld waarin wij werken is, is dat er bijna geen concurrentie bestaat. Want uberleuk.nl is, net als Wonenonline.nl, een inspiratiebron voor velen waar het aankomt op wonen en inrichting.

Het is een platform specifiek gericht op het interieur, inclusief een gezonde dosis inspiratie, tips én favorieten. We inspireren elkaar daarmee, met ieder zijn eigen touch aan het geheel.

Nog even over het hoge noorden

Waarom de Scandinavische stijl zo populair is en blijft? De neutrale kleuren en materialen zorgen hier ongetwijfeld voor. Veel duurzame houtsoorten worden gecombineerd met wit en pastel, dit staat voor licht en ruimte. Iets waar we de laatste jaren en waarschijnlijk de komende jaren behoorlijk behoefte aan hebben.

Daarnaast biedt de Scandinavische stijl een perfecte basis, iedere keer eenvoudig aan te passen naar de tijd van het jaar én de allerlaatste trends. Het ontspullen waar we veel over horen zien we daarnaast ook terug bij deze stijl, geen overvolle kasten maar een cleane uitstraling.

Kortom, mocht je nog twijfelen welke kant jij met je interieur uitgaat of een extra dosis inspiratie uit het hoge Noorden nodig? Dan is uberleuk.nl überleuk om te raadplegen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide