De industriële woonstijl: je komt ze in bijna elk woonblad wel tegen. Ook Pinterest staat er vol mee. Dat is ook niet heel opmerkelijk, want een industriële woonstijl ziet er niet alleen industrieel, maar ook landelijk, ruimtelijk, stoer en eigentijds uit. Daarnaast is functionaliteit een belangrijk basiselement. Kies je voor een interieur met industriële stijl en bijbehorende meubels, dan kies je voor stoer, eigentijds en gebruiksvriendelijk. In dit artikel delen we een aantal tips om jou op weg te helpen.

Houd jij van stoer industrieel, of klassiek met sierlijke details? Word je blij van meubels met een karakter of heb je het liefst een zo strak mogelijk interieur? Om je écht thuis te voelen in eigen huis is het belangrijk de woonstijl te kiezen die het beste bij jou past. Maar welke woonstijlen zijn er eigenlijk? Wij zetten er 12 voor je op een rijtje!

Hou je van stoer, robuust en sfeervol? Dan past een industrieel interieur echt bij jou! Je vindt in deze woonstijl veel hout terug, maar ook zwart metaal en baksteen. Bovendien kun je er heel gemakkelijk een persoonlijk stempel op drukken: variërend van een rauwe fabriekslook tot design meubels van hout en metaal. Wij helpen je op weg!

In een wereld die steeds drukker en luider wordt, richten we onszelf steeds meer naar binnen.  De behoefte aan een rustgevende huiselijke sfeer waar kalmte en focus de ruimte krijgen wordt steeds belangrijker voor ons, iets wat Ferm Living maar al te goed begrijpt.

Kan jouw landelijke eetkamer wel een upgrade gebruiken? Of ben je nog op zoek naar een leuke mix van stijlen? Vandaag gaan we het uitgebreid hebben over de landelijke eetkamer met een stoere industriële twist. Het zal je verbazen hoe eenvoudig het is om deze twee verschillende looks met elkaar te combineren.

Sta jij altijd even stil als je langs een schap met robuuste woonaccessoires loopt? Ben je gek op stoere en donkere kleuren op de muur? Voel jij je het meeste thuis in een strakke inrichting? Dan is een industrieel interieur echt wat voor jou.Wil jij je woonkamer in een industriële stijl inrichten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? In dit artikel lees je alles over hoe je een mooi industrieel interieur creëert.

Hou jij ook zo van die landelijke woonstijl vol sfeer en karakter? Een woonkamer die meteen als thuis aanvoelt, een keuken waarin het koken als een echte ambacht voelt?Met de juiste materialen, meubels en accessoires tover jij jouw huis zó om tot een landelijke cottage. In dit artikel: 3 x typisch landelijk.

Lampen drukken een sterk stempel op je interieur: ze zijn de ideale manier om een woonstijl mee te benadrukken. Maar welke lampen gebruik je dan eigenlijk bij welke woonstijl? Er bestaan verschillende soorten verlichting; van kroonluchters tot vloerlampen en spotjes. Sommige zie je meer terug in de klassieke woonstijl, andere passen juist echt in een modern interieur. Ook het design, het materiaal en de kleuren spelen mee!

Met een retro woonstijl maak je een reis terug in de tijd. De ronde vormen van de jaren ´50, grafische prints uit de sixties en seventies; een retro woonruimte is zacht en vrolijk. Voel jij je ook helemaal thuis in deze woonstijl? In dit artikel leer je meer over retro wonen en hoe je dit in je eigen huis toepast.