Houd jij van stoer industrieel, of klassiek met sierlijke details? Word je blij van meubels met een karakter of heb je het liefst een zo strak mogelijk interieur? Om je écht thuis te voelen in eigen huis is het belangrijk de woonstijl te kiezen die het beste bij jou past. Maar welke woonstijlen zijn er eigenlijk? Wij zetten er 12 voor je op een rijtje!

Hou jij ook zo van die landelijke woonstijl vol sfeer en karakter? Een woonkamer die meteen als thuis aanvoelt, een keuken waarin het koken als een echte ambacht voelt?Met de juiste materialen, meubels en accessoires tover jij jouw huis zó om tot een landelijke cottage. In dit artikel: 3 x typisch landelijk.

Lampen drukken een sterk stempel op je interieur: ze zijn de ideale manier om een woonstijl mee te benadrukken. Maar welke lampen gebruik je dan eigenlijk bij welke woonstijl? Er bestaan verschillende soorten verlichting; van kroonluchters tot vloerlampen en spotjes. Sommige zie je meer terug in de klassieke woonstijl, andere passen juist echt in een modern interieur. Ook het design, het materiaal en de kleuren spelen mee!

Met een retro woonstijl maak je een reis terug in de tijd. De ronde vormen van de jaren ´50, grafische prints uit de seventies; een retro woonruimte is zacht en vrolijk. Voel jij je ook helemaal thuis in deze woonstijl? In dit artikel leer je meer over retro wonen en hoe je dit in je eigen huis toepast.

Een moderne woonruimte straalt rust uit en is functioneel ingericht. Over de plaats van elk meubel en elke woonaccessoire is goed nagedacht. Moderne meubels zijn strak, elegant en soms bijzonder origineel! Spreekt de moderne woonstijl jou sterk aan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij vertellen je er graag meer over.

Van kroonluchters tot gordijnen met kwastjes, en van ornamentplafonds tot gecapitonneerde banken: de klassieke woonstijl zit boordevol romantiek. Maar klassiek wonen staat ook garant voor stijl, elegantie en luxe. In dit artikel lees je meer over de klassieke woonstijl en hoe je deze zelf kunt toepassen in jouw huis!

Kleurrijk, sfeervol en werelds: daar herken je de Bohemian woonstijl aan. Een gezellige combinatie van materialen, prints en kleuren. Heerlijk nonchalant en ontspannen, met een snufje van talloze culturen.Is Bohemian wonen echt wat voor jou, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg!

De laatste jaren is de Scandinavische design woonstijl in heel veel huiskamers terug te vinden. Niet zo vreemd, want deze interieurstijl straalt veel rust uit: precies waar we behoefte aan hebben in deze drukke tijden! Ook veel licht, natuurlijke materialen én bijzondere designs zijn kenmerkend voor Scandinavisch wonen. In dit artikel lees je er meer over.

De landelijke woonstijl maakt dat je huis als een echt thuis voelt. Iedereen is er meteen op zijn gemak, dankzij de warme tinten en natuurlijke materialen. Maar hoe doe je dat, een landelijk interieur creëren? Wij geven je 5 tips.