4617
interieur, woonspullen kopen en verkopen
Gepubliceerd: 11-05-2017 Laatste update: 02-06-2023

We merken het vaak: een kastje wordt wel erg oud en is aan vervanging toe, de bekleding van de stoelen zijn aan het vervagen en een nieuwe hondenmand zou ook niet verkeerd zijn. Laat staan met verhuizen. Maar dan moeten de oude spullen wel eerst weg! Waar kun je deze spullen het beste en het makkelijkste verkopen? Neem je smartphone in de aanslag om deze tips op te slaan en de apps te downloaden!

Kringloopwinkels
Je zult het vast niet als eerste bedenken, maar kringloopwinkels staan vaak te springen om tweedehands dingen over te nemen. Als de spullen nog in goede staat zijn, zijn kringloopwinkels zelfs bereid om te betalen voor deze spullen. Maar verwacht er niet te veel van: het zal nooit erg veel zijn. Maar kringloopwinkels zijn wel de perfecte oplossing als je de spullen verder niet verkocht krijgt. Kringloopwinkels komen de spullen ophalen. Dit scheelt je reisgeld én geld wat je moet betalen bij de stort.

Een rommelmarkt
Heb je veel kleine spullen en weet wat je er mee moet doen? Ga naar een van de vele rommelmarkten of een vlooienmarkt in de buurt! Zo kom je zo van jouw oude spullen af. Wat jij niet meer leuk vind, kunnen anderen nog steeds heel leuk vinden.

Facebookgroepen
Bijna elke regio heeft wel een groep op Facebook. Dit is een soort marktplaats. Niet de échte marktplaats, maar een Facebookgroep van mensen die dingen te koop zetten en waar je zelf ook dingen op te koop zet. Je kunt het zo gek niet bedenken. Van auto’s tot speelgoedhuizen en van een bijzettafeltje tot een tuinstoel. De Facebookgroepen kunnen de volgende naam hebben:
marktplaats. Voorbeeld: Eindhovense Marktplaats
Ik verkoop ik geef weg 
Ik zoek ik heb

Letgo
Deze app zou je misschien kunnen kennen van de reclames van laatste tijd. Met deze app kun je gemakkelijk dingen online zetten en verkopen. Het idee is hetzelfde als het bekende ‘Marktplaats’ maar op deze app is het nog gemakkelijker om dingen in je buurt te (ver)kopen. Download de app en verkoop je spullen gemakkelijk in de buurt. Te downloaden voor Apple en Samsung smartphones.

Marktplaats
Denk je bij Marktplaats aan die ene oude website? Dan heb je het mis! Marktplaats is goed met de tijd meegegaan en er is zelfs een app waarmee je kunt chatten met de gebruikers in plaats van mailen. Een stuk makkelijker! Iedereen kent Marktplaats natuurlijk al, maar toch willen we deze nog steeds met jullie delen. Marktplaats is misschien wel de beste methode om je spullen online te verkopen. Dat komt omdat er zoveel gebruikers zijn. De kans is groot dat je hier je spullen verkoopt. Te downloaden via Apple of Samsung smartphones. Heb jij nog handige tips voor het verkopen of kopen van jouw spullen?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide