3141
Zo geef je je woonkamer een frisse voorjaarslook
Gepubliceerd: 18-03-2021 Laatste update: 04-05-2021

Al meer dan een jaar werk je voornamelijk thuis. De muren komen een beetje op je af en de woonkamer begint ook wat te vervelen. Met de lente in aantocht is het niet alleen tijd voor een grote schoonmaak het is ook tijd om de woonkamer eens onder handen te nemen!

Gelukkig zijn er een aantal manieren om je woonkamer van een nieuwe look te voorzien. Wij hebben het makkelijk gemaakt door op een rij te zetten wat je allemaal kunt door om alles een frisse look te geven.Wij kijken niet alleen naar een de muren en de vloer maar kijken nadrukkelijk naar meubels die je woonkamer weer nieuwe elan gaan geven.

Waar zullen wij beginnen?

inspiratiebrochures1.png

  • Het eerste wat je kunt doen als je jouw woning wilt voorzien van een nieuwe look is het aanbrengen van nieuwe banken. Een nieuwe bank doet echt wonderen voor de uitstraling van jouw bank. Het is leuk om te kiezen voor een opvallende kleur als je wilt dat de aandacht getrokken wordt naar de bank. Echter is het ook mogelijk om juist te kiezen voor een bank die opgaat in de rest van het interieur.  
  • Een nieuwe eettafel en eetkamerstoelen– een andere optie is om nieuwe eetkamerstoelen te kopen voor rond de eettafel. Wanneer je kiest voor opvallende kleuren zal je zorgen voor een kamer waar je altijd weer gezellig met elkaar kunt eten. Het leuke is ook nog eens dat er ontzettend veel opties zijn voor de beschikbare materialen. Zo kan je gaan voor hout, maar ook voor kunststof als je dit soms mooier vindt. 
  • De muren kun je voorzien van wanddecoratie. Hierdoor ben je in staat om op een eenvoudige manier de uitstraling van jouw woonkamer naar het volgende niveau te tillen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een leuk schilderij, maar ook aan een poster van jouw favoriete film. Met wanddecoratie zal je net even wat meer persoonlijkheid in huis weten te halen.
  • Wel eens gedacht aan een tapijt? – een tapijt is echt een must have voor bij jou in huis. Het zorgt er niet alleen voor dat je warme voeten hebt wanneer je in de woonkamer loopt, maar het brengt ook nog eens een hoop sfeer aan. Voor tapijten zijn de mogelijkheden ook weer eindeloos. Van een Perzisch tapijt tot aan een tapijt met een wollen bovenkant, door de talloze opties is het echt niet zo lastig om uit te komen bij een tapijt wat past bij wat je al die tijd al zocht. 
  • Geen geld voor nieuwe meubels? Verplaats dan eens enkele meubels – je kunt zorgen voor een nieuwe uitstraling bij jou in huis door je meubels te verplaatsen. Dit zorgt ervoor dat je ruimte in huis gelijk anders zal ogen. Zo kan je bijvoorbeeld je kasten in huis op een andere plek neerzetten of je bank toch even een stukje draaien. Door te spelen met de bestaande meubels is het echt niet zo lastig om te zorgen voor een andere uitstraling. 
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide