In de tuin of in de woonkamer: er zijn verschillende plekjes in huis waar een gezellige zithoek een fijne plek is om je terug te kunnen trekken. Lees een boek, luister naar muziek, geniet van een drankje – tijd om even te ontspannen. En dan wil je natuurlijk wel dat de zithoek er gezellig uitziet! Hoe je dat goed aanpakt? Lees onze tips over perfecte accessoires in de zithoek!

Op zoek naar een nieuwe bank voor in je woonkamer? Kijk in dat geval naar de laatste trends op het gebied van banken. Ga je voor een hoekbank met een stoffen bekleding, of kies je voor een rechte bank met een lederen bekleding? Dit artikel zet de trends van dit moment voor je op een rijtje. Het maakt het makkelijker om tot een weldoordachte keuze te komen bij het kopen van een nieuwe bank! 

Niet iedereen woont in een groot huis dat qua inrichting alle denkbare mogelijkheden biedt. Vooral in grotere steden wonen veel mensen soms erg klein. De woonkamer speelt in kleine woningen een belangrijke rol. Hier wordt geleefd, gegeten, gewerkt en gestudeerd. Hoe richt je daarom een kleine woonkamer zo functioneel mogelijk in?

Een nieuw jaar, een nieuwe uitstraling. Je kunt er zeker van zijn dat ook in 2020 weer een aantal nieuwe woonkamertrends zullen ontstaan. Is dit het jaar waarin jij voor de totale make-over van de woonkamer gaat? Dan is het goed om een beeld te hebben van de trends die dit jaar een grote rol gaan spelen. Zo zorg je ervoor dat jouw woonruimte weer helemaal bij de tijd is en je er volop van kunt genieten.

Met verlichting kunt u de sfeer in een kamer maken of breken. Verlichting is een zeer belangrijk onderdeel van het interieur. Zowel vanuit praktisch oogpunt, als ook vanuit decoratief oogpunt, is het goed om aandacht te besteden aan de verlichting in huis.

De woonkamer en de keuken zijn de plekken in huis waar je vaak samen met je geliefde of je gezin te vinden bent. Deze plekken zul je dan ook graag naar eigen smaak en sfeervol in willen richten. Maar soms mis je gewoon net iets in de ruimte, maar weet je niet goed wat dit dan is. Dit klinkt heel abstract, maar het is een gevoel dat veel mensen hebben. In die gevallen kan het werken om een specialist te vragen wat tips te geven over het inrichten van een woonkamer. Hieronder vind je twee gouden tips die je al een heel eind op weg kunnen helpen!

De woonkamer is voor de meeste mensen de belangrijkste leefruimte: het moet een fijne plek zijn om je vrije uurtjes in door te brengen. Hoe zorg je er nu voor dat de woonkamer rust en een gezellige sfeer uitstraalt? Daar zijn veel manieren voor, maar voor een groot deel begint dit bij de kasten…

Je hebt allerlei wilde plannen voor een prachtig, nieuw interieur. Maar zodra je de meubels in een virtuele wereld bij elkaar zet, zie je ineens dat de harmonie ver te zoeken is. Terwijl je zo graag wil thuiskomen in een oase van rust! Houd onderstaande tips in je achterhoofd en probeer het nog eens: een rustige, ontspannen woonkamer is niet zo moeilijk te creëren.

In een vrijstaande woning op het platteland heb je er waarschijnlijk niet zoveel last van. Vooral midden in een dorp of in een drukke stad kun je er niet omheen: voorbijgangers die naar binnen gluren. Vaak doen mensen het onbewust en zonder vervelende bedoelingen. Toch neemt het een stukje privacy weg in je eigen huis. Om dit probleem op te lossen hebben we een overzicht gemaakt met praktische én stijlvolle ideeën. Hopelijk heb je iets aan onze tips!