4592
Spectaculaire winactie: win een retro smeg waterkoker

Wil jij jouw keuken opfleuren met een stijlvolle Smeg retro waterkoker? Grijp dan nu je kans! Wij geven maar liefst 4 van deze fantastische waterkokers weg. En dat is nog niet alles, jij mag zelf de kleur uitkiezen! Ga je voor het klassieke creme, het zachte pastelblauw, het vrolijke roze, het vurige rood, het strakke wit of het stoere zwart? De keuze is aan jou!

Deze compacte Smeg waterkoker is niet alleen een sieraad voor je keuken, maar is ook ideaal voor kleinere ruimtes. Je kunt hem gemakkelijk naast je laptop zetten voor een instant kopje thee!

smeg-waterkoker-002.jpg

Dankzij het vermogen van 1400 W is je water razendsnel warm. Met een inhoud van 0,8 liter, is hij bovendien perfect voor het zetten van drie heerlijke kopjes thee.

De winnaars zijn bekend:

  1. Hans Kok
  2. Mirjam Zwart
  3. Helga Bravenstijn
  4. Emilia Seyen

Van harte gefeliciteerd met deze prijs! Jullie ontvangen snel nog een apart bericht met verdere informatie. Heb je niet gewonnen... niet getreurd... we hebben heeeel binnenkort weer een geweldige en superoriginele winactie so.. stay tuned!

PS. wil je gratis naar de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht op 22,23 of 24 september? Check dan snel deze pagina!

smeg-waterkoker-003.jpg

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Stijlvolinhuis.nl

Onze partners