Heb je wel eens overwogen om een zitzak toe te voegen aan je interieur? Nee? Dan is het hoog tijd om daar mee te beginnen! Zitzakken zijn niet alleen heerlijke loungeplekken, maar staan ook erg gezellig. In samenwerking met Sit & Joy verloten wij 2 zitzakken naar keuze!

 

De 2 winnaars zijn geworden: Chantal Obbink en Paula Prins Wijnalda. Van harte met de gewonnen prijs. Jullie ontvangen een persoonlijk bericht.

Oneindig veel soorten en kleuren
Het leuke van een zitzak is dat je keuze hebt uit ongelofelijk veel kleuren en modellen, zodat je nieuwe aanwinst precies aansluit op de rest van je interieur. Op de klassieke zitzak kun je heerlijk ontspannen zitten of achterover liggen. Maar er bestaan ook zitzakken die extra comfortabel zijn! Een model met een rugleuning bijvoorbeeld. Niet alleen binnen kun je van een zitzak genieten, er bestaan ook veel exemplaren die je buiten kunt gebruiken! Leg een zitzak op het balkon en geniet na je werk eerst even van een koud biertje in de zon. En.... Vergeet je medebewoners niet! Er bestaan speciale zitzakken voor kinderen, katten en honden.


Ook leuk om te lezen