De winnaars zijn bekend. Heb jij deelgenomen aan onze winactie waarin je kans maakt op een interieuradvies met een fonQ shoptegoed van € 250? Check dan snel of jij de winnaar bent!

De winnaars zijn:

Priscilla Schaap uit Den haag 
Lenie Hulshof uit Hoofddorp
Anne Laros uit Alphen aan den Rijn

Van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijs. Jullie zullen van fonQ bericht ontvangen over het shoptegoed van  € 250 en Nancy van der Drift van Styling ID neemt contact met jullie op voor het interieuradvies. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met de gewonnen prijzen!

Oktober = woonmaand en deze laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan! Tijd voor een feestje! In samenwerking met fonQ en Styling ID geven we maar liefst 3x een interieuradvies met een shoptegoed ter waarde van 250 euro weg. 

Droom jij van een nieuwe woonkamer volgens de laatste trends? Of wil jij je slaapkamer oppimpen? Je weet niet goed waar je moet beginnen, de tijd ontbreekt en je wilt ook niet heel veel geld kwijt zijn. Geen paniek!! In samenwerking met Wonenonline.nl geef ik 3x een gratis interieuradvies bij jou thuis  weg. In twee uur tijd een persoonlijk advies, tips and tricks. 

Niets is leuker dan de tips & tricks die je hebt gekregen tijdens het interieuradvies gelijk in de praktijk te brengen. Daarom krijg je er ook nog eens een fonQ shoptegoed bij van maar liefst 250 euro! Hiermee kan je naar hartelust op de website van fonQ de leukste woonitems shoppen volgens de laatste woontrends.

Wil jij kans maken op een interieuradvies met een shoptegoed t.w.v. 250 euro?
We geven deze geweldige prijs in samenwerking met fonQ en Styling ID maar liefst 3x weg. Meedoen is heel gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor de nieuwsbrief. Uit alle winnaars kiezen we half oktober 3 winnaars. Ben je al lid, vul dan toch onderstaand formulier in om je deelname te bevestigen. 

 

Voorwaarden deelname

  • Middels bovenstaand formulier word je lid van de nieuwsbrief van Wonenonline.nl, fonQ en Styling ID. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven middels de uitschrijflink in de betreffende nieuwsbrief.
  • Alleen compleet ingevulde formulieren dingen mee naar deze prijs.
  • De uitslag wordt op Wonenonline.nl bekend gemaakt medio oktober 2017.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of overdraagbaar aan derden
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Wonenonline.nl houd zich het recht voor om de voorwaarden van de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen.

Ook leuk om te lezen