2569
White
Gepubliceerd: 10-01-2013 Laatste update: 02-06-2023

Wit is een bron van inspiratie. Wit is warm en koel tegelijk. Wit is zuiver en fris. Wit is tijdloos. Wit biedt rust. Wit is de ideale kleur voor het interieur. Daarom biedt het nieuwe lifestylemerk WHITE II WHITE voornamelijk producten in wit en natuurtinten voor woning en tuin. Om het assortiment compleet te maken zijn voor bepaalde producten trendkleuren beschikbaar, zodat hiermee de juiste accenten aangebracht kunnen worden.

Not just another lifestylebrand

WHITE II WHITE is anders dan de meeste bestaande lifestylemerken. Het is een merk wat niet denkt vanuit producten. WHITE II WHITE richt een huis in vanuit een sfeer, vanuit een kleur; de kleur wit. Wit is een belangrijke kleur in het interieur en dat weten designers ook. Ga je op zoek naar mooie dingen in het wit, dan kom je al snel bij dure designerlabels terecht die voor veel mensen niet betaalbaar zijn. Niet bij WHITE II WHITE, hier vind je mooie betaalbare designproducten.

Rust en symmetrie
Het leven is vandaag de dag hectisch, mensen vliegen, rennen, vallen, staan weer op en komen gehaast thuis. Dat huis moet dan rust geven. En hoe bereik je rust in huis? Juist! Door het gebruik van veel wit en natuurtinten en door het aanbrengen van symmetrie. En dat is de drijfveer van WHITE II WHITE. Dat zie je terug in de naam en het logo! Het merk biedt kwaliteitsproducten voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer & sanitair, eetkamer & keuken en tuin, zoals lampen, tafels, stoelen, vazen, woontextiel en kaarsen.

Not just another lifestylewebsite
Alle producten zijn momenteel alleen nog exclusief verkrijgbaar via de website www.whiteiiwhite.com. En dit is niet zomaar een woonwebsite. Jarenlang research heeft er voor gezorgd dat de webshop perfect voldoet aan de behoeften van de markt. Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit. De webshop is erg servicegericht. En er is een uitstekend voorraadbeheer, waardoor alle producten (m.u.v. de met de handgemaakte bedden) op voorraad zijn. Binnen Nederland, België en Duitsland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Er is een ‘niet goed – geld terug’-garantie. En je kunt de producten tot 45 dagen na aankoop ruilen.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide