998
Iedereen op kantoor wil thuiswerken om deze reden!
Gepubliceerd: 24-10-2022 Laatste update: 29-05-2023

Thuiswerken, de één is er dol op en de ander vindt het juist vreselijk. Toch lijken de meeste mensen in de eerste categorie te vallen, afgewisseld met af en toe een dagje op kantoor. Dit is ook logisch, een dag thuiswerken zorgt ervoor dat je meer me-time overhoudt doordat je bijvoorbeeld geen reistijd hebt. Daarnaast kun je zeer gefocust je werk doen, en dat levert weer een voldaner gevoel aan het einde van de dag op. Maar die gezelligheid van collega’s? Die wordt dan ook wel weer gemist. Daarom is de afwisseling voor veel mensen fijn. Toch hebben wij op de redactie iets gespot, waardoor we allemaal nog nét iets liever willen thuiswerken. En wij vermoeden dat dit bij jou ook zomaar het geval kan zijn!

Iedereen in het tuinkantoor

Dat je creatief een thuiswerkplek kunt creëren, dat hadden we je al eens verklapt. We hadden je ook al diverse opties gegeven. Maar dit speciale tuinkantoor slaat toch echt wel alles. Dit bedrijf heeft namelijk het vele thuiswerken aangegrepen als dé gelegenheid om zich hierin te gaan specialiseren. En laten we eerlijk zijn; dat doen ze super goed! Ze ontwerpen super stijlvolle, efficiënte én voordelige tuinkantoren. En hadden we al gezegd dat ze ook nog eens duurzaam zijn?

Geen stress in je tuinkantoor

De groene en natuurlijke uitstraling zorgen ervoor dat jij een relaxte omgeving hebt om je werk te doen. Zelfs voor een sanitaire stop hoef je niet meer uit te wijken naar je woning, er is gewoon een tuinkantoor met toilet! Maar ook voor de mensen die niet thuis (kunnen) werken is het nog steeds de moeite waard om eens te kijken naar deze té leuke units. Ze lenen zich namelijk ook perfect als gamekamer voor je kind, sportkamer voor je partner of gewoon als gezellige tuinkamer voor een avondlang borrelen met vrienden. 

WIN-VLOERKLEED.png

Ga jij voor Alpha, Beta of maatwerk?

Er zijn verschillende soorten tuinkantoren, op die manier is er altijd eentje die bij jou past. Zo heb je het model Alpha wat uitermate geschikt is om te plaatsen in de hoek van de tuin. Ook is er het model Beta wat uiteraard als tuinkantoor te gebruiken is, maar ook razendsnel om te toveren is tot een multifunctionele tuinkamer. De grote glazen wand zorgt ervoor dat je bijna vergeet dat je binnen zit. Passen deze modellen nét niet in je tuin of heb je aanvullende wensen en eisen? Geen probleem, dan is er bij Opus ook maatwerk mogelijk. Oftewel, bij hen weet je altijd zeker dat je slaagt!

Kortom, mocht je een (klein) plekje over hebben in je tuin dan is dit toch echt wel de hotspot die je wilt. Het is een oase van rust, voor welke activiteit dan ook. Als thuiskantoor, tuinkamer of gewoon plek voor me-time. Bij ons staat ie voor dit najaar in ieder geval torenhoog op de verlanglijst!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide