958
Creëer sfeer in je werkkamer, investeer in raamdecoratie
Gepubliceerd: 29-07-2021 Laatste update: 03-08-2021

Het nieuwe normaal is soms leuk en soms minder leuk. Meer thuiswerken vanuit je werkkamer thuis vinden wij een welkome afwisseling op lange kantoordagen. Kantoor is uiteraard gezellig maar de reistijd, alle gesprekken (en de focus hierop!) is soms best veel. Zorg er wel voor dat thuiswerken ook echt fijn is, zeker nu dit niet alleen tijdelijk is en de nieuwe werkelijkheid gaat worden.

Meer sfeer en uitstraling

Mooie raambekleding geven je werkkamer meer sfeer en uitstraling zodat jij met iets minder (gezonde) tegenzin op maandag achter je pc schuift. Dat raambekleding afdoet aan de zakelijke uitstraling is tegenwoordig zeker niet meer zo. Zelf zijn wij groot fan van twee opties; De plisse gordijnen en de verticale lamellen. Om met die laatste te beginnen, want daar krijg je misschien enorme kantoorvibes bij, die zijn tegenwoordig in alle soorten maten verkrijgbaar.

Lamellen 2.0

Wij vinden vooral de opties van stof of pvc enorm mooi! En het fijne is, ze werken ook nog eens perfect. Welke stof je ook wilt, van screendoek tot linnen, alles kan. De grijze varianten van aluminium zien we nog steeds terug, maar dan wel in veel meer opties dan vroeger. Elke kleur van de regenboog is mogelijk en om de keuze nog lastiger te maken, ook is er nog de keuze tussen verschillende breedtes.

Plissé is niet cliché
Als je de hele dag in je werkkamer achter je computer werkt, dan zit je daar vanaf zonsopkomst tot zonsondergang. Niet zo gek dus als je bijvoorbeeld ‘s morgens een ander gedeelte -boven of onderkant- van je raam afgedekt wilt hebben dan aan het eind van de middag. En precies dat is mogelijk met plissé gordijnen! En het ziet er nog leuk uit ook. Ook is het mogelijk om één kant van de plissé van verduisterend materiaal te maken. Hiermee weer je niet alleen het felste licht maar ál het licht. Dit kan handig zijn op een werkkamer wanneer je met vertrouwelijke zaken bezig bent, en dan hebben we het niet over gezellige onderonsjes met je secretaresse. Tenzij je partner bij het thuiswerken deze taak op zich neemt, dan keuren wij dit uiteraard helemaal goed.

Horizontaal of verticaal?

De keuze is dus reuze voor jouw home office, ga je voor horizontaal of toch verticaal? Vergeet niet dat je ook nog de boel gewoon naar beneden kunt rollen. Maar net wat jij wilt!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide