623
Blijf jij zitten dit jaar?
Gepubliceerd: 17-03-2023

Blijven zitten, dit had op de basisschool nogal een heftige lading. Maar wij blijven vandaag de dag maar wat graag zitten, en dat komt door onze fijne stoelen! Het belang van een goede stoel is ontzettend belangrijk, het voorkomt vele klachten en pijntjes. Een slechte stoel kan er zelfs voor zorgen dat je rug zich niet goed ontwikkelt, zowel op jonge als latere leeftijd. Een goede stoel is dan ook zeer aan te raden. Welke stoel wij op de redactie tegenwoordig állemaal hebben? Lees snel verder.

Stoelendans

De afgelopen jaren hebben heel wat stoelen bij ons de revue gepasseerd. Maar toen er opeens thuis gewerkt ging worden zijn we wel een stukje kritischer geworden. De één na de ander kreeg klachten en pijntjes. Na een rondje veldwerk en heel wat ‘proefzitten’ zijn we op de Rolls Royce onder de bureaustoelen gestuit. Een stoel die niet goedkoop is, daar zijn we eerlijk in. Maar wel een stoel die gewoon top is in kwaliteit, op ieder vlak.

Tadaa! Welke stoel dat is? Dat is de bureaustoel van Herman Miller. Wellicht heb je er al eens van gehoord, maar waar het gaat om bureaustoelen kunnen we wel stellen dat dit het beste is van wat er momenteel op de markt is. Vroeger was er maar één uitvoering, maar ons stylinghartje ging acuut sneller kloppen toen wij het aanbod van vandaag de dag zagen. Ze zijn nu namelijk verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en soorten. Ze zijn strak vormgegeven waardoor ze in geen thuiskantoor meer misstaan.

inspiratiebrochures1.png

Goed én goedkoop

Zoals we al eerlijk bekenden; echt goedkoop zijn deze stijlvolle bureaustoelen niet. Maar ook hier is tegenwoordig een oplossing voor. Ken je het begrip refurbished toevallig al? We zien dit veel bij techapparaten voorbij komen. Bij Herman Miller stoelen is dit tegenwoordig ook al een bekend concept. In ieder geval bij offeco. Daar kopen ze namelijk tweedehands Herman Miller stoelen in, en die controleren ze en knappen ze een tikje op en verkopen ze voor een fractie van de originele prijs. En of dit alleen de oude, minder mooie modellen zijn? Zeker niet!

Kortom, een stijlvolle maar ook ergonomisch verantwoord thuiskantoor is vandaag de dag echt een must geworden. Investeren in de juiste producten is hierbij heel belangrijk. En nog een laatste tip: wist je dat werkgevers vaak bereid zijn mee te betalen? Ook zij zijn erbij gebaat dat jij er stevig bij zit. En dat dit toevallig een hele mooi stoel is? Dat hoef je natuurlijk niet te verklappen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide