4237
Woezel en Pip babybehang
Gepubliceerd: 13-02-2019 Laatste update: 08-06-2023

Voor fans van Woezel & Pip is er goed nieuws, want KEK Amsterdam lanceert een compleet nieuwe collectie waarin deze vrolijke hondjes de hoofdrol spelen. Samen met de andere vriendjes uit de Tovertuin schitteren zij op het nieuwe behang en de muurstickers van het populaire merk.

De hondjes Woezel & Pip wonen in de wonderlijke Tovertuin. Samen met hun vriendjes beleven ze allerlei avonturen, onder toeziend oog van Tante Perenboom en de Wijze Varen. In de nieuwe collectie, die KEK Amsterdam in samenwerking met Dromenjager uitbrengt, kom je alle karakters tegen. Met de verkoop van de Woezel & Pip producten ondersteunt KEK Amsterdam bovendien het Guusje Nederhorst Fonds, dat zich inzet voor kinderen en dieren.

Muurstickers
Maak van de kinderkamer een eigen Tovertuin, zodat je kindje zich samen met Woezel & Pip in een nieuw avontuur kan storten. De kleurrijke muurstickers zijn gebaseerd op de illustraties uit de bekende verhalen van de hondjes en verkrijgbaar op stickervel en in XL-uitvoering. Leuk om te experimenteren met zowel grote als kleine stickers. Je kunt de stickers overal plakken, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Plak ook eens een sticker op de deur, de plint of een speelgoedkist voor een extra speels effect. De muurstickers zijn verkrijgbaar vanaf € 12,95.

Babybehang
Creëer een mooie babykamer met de lieve snoetjes van Woezel & Pip Baby op de muur. Je kunt kiezen uit 3 soorten patroonbehang in de pasteltinten roze, mint en grijs. Het behang is supersterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dit extra matte vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen. Hiermee geef je de kinderkamer in no time een complete make-over. Het behang kost € 69,95 per rol met 2 banen, totale afmeting 97,4 x 280 cm. Het patroon is herhaalbaar.

Behangcirkel
Naast het patroonbehang heeft KEK Amsterdam een kleurrijke behangcirkel. Deze bestaat uit een vrolijke afbeelding van Woezel & Pip met hun vriendjes in het gras en is geprint op premium kwaliteit vliesbehang, in de vorm van een grote cirkel met een diameter van maar liefst 190 cm. Het behang bestaat uit 4 reeds rond gesneden delen die samen een cirkel vormen. Geweldig als blikvanger boven het bed of in de speelkamer!

De behangcirkel kost € 149,95.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide