3036
Nijntje op de muur

Nieuw in de Graham & Brown collectie is het Nijntje behang. Vanaf nu kan de baby- of kinderkamer helemaal in Nijntje stijl worden ingericht. Het lieflijke dessin van het schattige konijntje geeft een vrolijk accent aan iedere muur.

 

Met behang dat is uitgevoerd in de primaire kleuren wordt je direct ondergedompeld in de wereld van Nijntje zoals we die kennen uit de bekende boekjes van Dick Bruna.
Voor liefhebbers van zachte en meer rustige kinderkamers zijn twee kleurstellingen toegevoegd in taupe en zacht grijs. Nijntje is hier uitgevoerd in zwart en grijs en de achtergrond bevat vrolijke stipjes.

Er zijn twee bijpassende uni behangen die zich perfect laten combineren voor ton sur ton look met Nijntje.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners