1307
Posterbehang
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Diep in de onderwaterwereld kijken? Je verstoppen in de jungle? Juichen in het voetbalstadion of zweven in het heelal? Met Walltastic posterbehang stappen kinderen hun fantasiewereld binnen. Dit prachtig ontworpen en uitgevoerde behang met 3D effect maakt van de kinderkamer een kinderparadijs.

Vooral jongere kinderen genieten van zon muur om bij weg te dromen. Juist het 3D effect maakt het zo spannend. De kleuren zijn helder en diep. De ontwerpen dromerig, stoer, rustig of juist uitdagend. Julian Evans won met dit designbehang in 2008 de "Innovator of the show award". Dit jaar is Walltastic genomineerd voor "the Gift of the Year".

Uniek in het concept van Evans is dat kinderen bij het ontwerp een grote rol spelen. Wat vinden zij mooi en spannend? Ook een dromerige prijs…

Walltastic dankt zijn succes uiteraard ook aan de prijs. De consumentenadviesprijs voor het posterbehang is € 49, 95 - € 54,95 voor de hele wand. Het jonge bedrijf BrenC is als een blok gevallen voor het behang van Evans. Als Nederlandse agent en distributeur voor Walltastic levert BrenC nu alle themas van dit moment: dinosaurussen, onderwater, autoracebaan, prinsessen, manege, ruimte, jungle, voetbal en een kinderkamerposter.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide