1258
Behangcollectie Sarra
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 21-11-2017

Graham & Brown introduceert haar nieuwe behangcollectie Sarra. Damasten en florale dessins met hier en daar een glitter passen perfect in het warme winterse pallet. De metallic en glitter accenten zorgen voor een zeer rijke en geraffineerde finish van bijvoorbeeld de muur achter het bed op de slaapkamer. De dessins, die bijna driedimensionaal aanwezig zijn variëren van grote bloemmotieven tot bijzondere bladpatronen. Prachtig te combineren met sereen wit beddengoed, zilveren accessoires en een sobere houten vloer. Maar ook perfect als feature wand in de woonkamer. Ook hier helemaal anno de huidige woontrend te combineren met zilveren Marokkaanse accessoires, een linnen naturel loungebank en witte hoogpolige vloerkleden.

De verkoopadviesprijs van een rol (10m x 52cm) is vanaf € 44,90. De Sarra collectie is ook te bestellen via de webshop van Graham & Brown: www.grahambrown.nl.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide