1082
Behangcollectie Sarra

Graham & Brown introduceert haar nieuwe behangcollectie Sarra. Damasten en florale dessins met hier en daar een glitter passen perfect in het warme winterse pallet. De metallic en glitter accenten zorgen voor een zeer rijke en geraffineerde finish van bijvoorbeeld de muur achter het bed op de slaapkamer. De dessins, die bijna driedimensionaal aanwezig zijn variëren van grote bloemmotieven tot bijzondere bladpatronen. Prachtig te combineren met sereen wit beddengoed, zilveren accessoires en een sobere houten vloer. Maar ook perfect als feature wand in de woonkamer. Ook hier helemaal anno de huidige woontrend te combineren met zilveren Marokkaanse accessoires, een linnen naturel loungebank en witte hoogpolige vloerkleden.

De verkoopadviesprijs van een rol (10m x 52cm) is vanaf € 44,90. De Sarra collectie is ook te bestellen via de webshop van Graham & Brown: www.grahambrown.nl.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners