1292
Thuis op wereldreis
Gepubliceerd: 06-09-2016 Laatste update: 04-05-2021

In je interieur wil je geïnspireerd worden met mooie afbeeldingen van verre oorden en prachtige plekken. Zeker als je een globetrotter bent is dit leuk, maar ook als niet persé een wereldreiziger bent, geven de mooie plaatjes een impuls aan je interieur. Geef de kamers in je huis de sfeer van een reisbestemming mee en verander je interieur.

Een bountystrand om bij weg te dromen
Wie droomt er nu niet van de prachtige witte stranden met een helblauwe zee en palmbomen op een prachtig eiland? Iedereen toch? Haal prachtige rustgevende afbeeldingen in huis voor in je slaapkamer. Kies uit verschillende afbeeldingen met de ideale zomerplaatjes om in je slaapkamer bij weg te dromen. Niet alleen bountystranden werken, maar ook watervallen, rustieke bossen, berglandschappen of bloemenvelden in de Provence.

Een wereldstad in een kantoor
In je kantoor wil je in plaats van rust een zakelijke en inspirerende omgeving creëren. Een prachtige skyline van een grote wereldstad geef deze uitstraling aan je kantoor. Tover een muur in je kantoor met fotobehang om naar een skyline van bijvoorbeeld New York en ga voor een professioneel ogende muur. Je raakt nooit uitgekeken op een wereldstad in beweging.

Een wereldkaart om nieuwe reizen te plannen
In je woonkamer spreekt een wereldkaart voor bezoek altijd tot de verbeelding. Familie en vrienden laten uit zichzelf zien waar ze op reis zijn geweest en jij vertelt op jouw beurt je wilde vakantieplannen. Een wereldkaart is van zichzelf een blikvanger in je interieur en een inspiratiebron voor de échte reizigers onder ons. Wat wordt jouw volgende reis?

Als je de muren van verschillende kamers in je interieur verrijkt met inspirerende afbeeldingen van prachtige plekken, maak je een prachtige reis over de wereld binnen je eigen huis. Maak elke kamer een inspirerende plek en prikkel je zintuigen. Welke sfeer haal jij in huis?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide