Nederlandse fotograaf Wilco Dragt is bekend om de sfeer en rust die zijn beelden uitstralen. Dragt haalt veel inspiratie uit eigen land, maar fotografeert ook daar buiten. Zijn serene landschapsbeelden komen prachtig tot hun recht op de wandvullende prints.

De bruisende sfeer van New York, de rustgevende warmte van Azië, schilderachtige landschappen uit de lage landen of speciaal ontworpen graphics voor de tienerkamer. Met de nieuwe collectie digitaal fotobehang van BN Wallcoverings haal je de sfeer in huis die bij je past. Je eigen foto of afbeelding uploaden en laten printen kan ook. Met No Limits is alles mogelijk: www.nolimitswallprints.com.

Een frisse wind door je interieur met nieuw behang of bijzondere raambekleding. Dat doet wonderen! Dit jaar mag en kan veel. Dus volg je intuïtie en ga voor een warme sfeer, sobere uitstraling of juist smetteloze look. Wanden zijn echte sfeermakers in je huis. Voordat je een type wandbekleding kiest, is het belangrijk dat je weet wat er op dit moment op de muur zit. Behangklaar wil nog niet zeggen verfklaar! Maar, dat is de praktische kant van de zaak. Een nieuwe bekleding van wand of raam begint natuurlijk met het opdoen van inspiratie en het bepalen van je stijl.

Raffi is het nieuwe merk dat zich laat inspireren door de unieke en rijke eenvoud van de natuur!. Van de interieur- en lifestyleproducten van Raffi word je vrolijk. En dat is nu net de bedoeling van bedenker en vormgever Maarten Vrolijk, en niet alleen vanwege zijn naam. De collectie richt zich op eigentijdse mannen en vrouwen tussen 20 en 40 jaar. De kinderlijn is gericht op kinderen tussen 2 en 9 jaar oud en bestaat uit producten variërend van kinderboeken en tassen tot interieuraccessoires. Nieuw is de Raffi Design behang- en interieurstickercollectie.

Raffi onderscheidt zich door het gebruik van bijzondere kleuren, dessins en vormen die hun inspiratie vinden in de rijke eenvoud van de natuur, in het bijzonder van bloemen.

Bepaalde kleuren hebben een positief effect op lichaam en geest. Kleuren brengen je in balans en brengen dus ook je huis in balans. Het zoeken naar balans in huis inspireerde het Flexa ColorLab om 18 kleuren te ontwikkelen die lichaam en geest tot rust brengen of juist opnieuw energie geven. Al deze kleuren zijn dit najaar samengebracht in de Flexa Colors Voel je goed Collectie.

Het decoreren van de muur boven het bed was nog nooit zo eenvoudig en origineel met de zelfklevende, digitaal geprinte bedheaders van Graham & Brwn De complete collectie Bedheaders is ook te bestellen via de webshop

Tijdens Intirio werd de voorjaarscollectie 2012 geïntroduceerd, welke wederom een belangrijke pijler ter ondersteuning van de nieuwe ADO strategie vormt. Met de introductie van deze nieuwe stoffen worden namelijk drie nieuwe themas gepresenteerd.

Elk thema bevat stoffen met optisch en haptisch een zeer bijzondere uitsraling. De stoffen binnen hte thema Bellevue worden gekenmerkt door edele stoffen met tijdlose en klassieke elementen. Gebruikte kleuren zijn vooral intensieve darks, goud in verschillende facetten en pasteltinten.

Behalve Bellevue worden op Intirio ook de themas Colorama en Casual geïntroduceerd. Trefwoorden die bij de stoffen binnen Colorama passen, zijn Vitality, Stylish, Easy Going en Relaxed Modernity. Deze kwaliteiten passen bij kleurrijke, frisse en vrolijke inrichtingen. Casual richt zich vooral op natuurlijke elementen en materialen.

De stoffen passen bij inrichtingen waarin accenten van bijvoorbeeld hout en geborsteld staal gezet zijn. Deze rustieke, simplistische en vooral ook zachte kwaliteiten vormen een uitstekende en eigentijdse aanvulling op de bestaande collectie.