Het decoreren van de muur boven het bed was nog nooit zo eenvoudig en origineel met de zelfklevende, digitaal geprinte bedheaders van Graham & Brwn De complete collectie Bedheaders is ook te bestellen via de webshop

Tijdens Intirio werd de voorjaarscollectie 2012 geïntroduceerd, welke wederom een belangrijke pijler ter ondersteuning van de nieuwe ADO strategie vormt. Met de introductie van deze nieuwe stoffen worden namelijk drie nieuwe themas gepresenteerd.

Elk thema bevat stoffen met optisch en haptisch een zeer bijzondere uitsraling. De stoffen binnen hte thema Bellevue worden gekenmerkt door edele stoffen met tijdlose en klassieke elementen. Gebruikte kleuren zijn vooral intensieve darks, goud in verschillende facetten en pasteltinten.

Behalve Bellevue worden op Intirio ook de themas Colorama en Casual geïntroduceerd. Trefwoorden die bij de stoffen binnen Colorama passen, zijn Vitality, Stylish, Easy Going en Relaxed Modernity. Deze kwaliteiten passen bij kleurrijke, frisse en vrolijke inrichtingen. Casual richt zich vooral op natuurlijke elementen en materialen.

De stoffen passen bij inrichtingen waarin accenten van bijvoorbeeld hout en geborsteld staal gezet zijn. Deze rustieke, simplistische en vooral ook zachte kwaliteiten vormen een uitstekende en eigentijdse aanvulling op de bestaande collectie.