969
Natuur aan de muur

Studio Bluebird breidt het assortiment muurstickers uit met een nieuwe lijn: Studio Bluebird Home. Bestaande uit onder meer cactussen, die een huiskamer of kantoor snel en simpel omtoveren in een sfeervolle ruimte. Maar er is meer nieuws om een kamer mee te pimpen: XXL-muurstickers, stickers van groot formaat met lieve diertjes.

Natuur aan de muur
Geen groene vingers? Studio Bluebird biedt uitkomst met deze bijzondere muurstickers van verschillende soorten cactussen. Deze planten hebben geen water nodig; er hoeft alleen een leuk plekje voor gezocht te worden. Cactussen worden gezien als dé trend van 2016 en brengen meteen een warme sfeer in een kamer. Andere stickers uit de Home-collectie: vlinders en huisjes op houten plankjes. Eenvoudig, strak en stijlvol. XL- en XXL-stickers De best verkochte muurstickers van Studio Bluebird zijn er nu ook in maar liefst XL- en XXL-formaat. Deze collectie bestaat uit allerlei lieve diertjes, zoals: een konijn, poes, uil, otter en eend. Ze zijn haarscherp en hebben stuk voor stuk een hoog knuffelgehalte. De stickers zijn op werkelijk iedere ondergrond te gebruiken, zolang het maar glad en vlak is.

Studio Bluebird
Met hun muurstickers tovert Studio Bluebird een grote glimlach op het gezicht van jong én oud. De nieuwe collectie Studio Bluebird Home sluit perfect aan bij de huidige lijnen Farm Family (boerderijdieren) en Zoo Family (dierentuinbeesten). De producten worden regionaal geproduceerd en zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en milieuvriendelijke verf.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide