1408
Metropolis by Michalsky Living
Gepubliceerd: 18-01-2016 Laatste update: 28-08-2017

MICHALSKY breidt in samenwerking met A.S. Création zijn succesvolle behangcollectie uit met meerdere kleurvarianten en patronen. Vanaf januari 2016 zijn de nieuwe behangsoorten verkrijgbaar in de vakhandel en geselecteerde bouwmarkten.

MICHALSKY LIVING is een succesgeschiedenis: Al in 2013 werd de behangcollectie van de Berlijnse ontwerper Michal Michalsky onder de titel METROPOLIS - u thuis goed voelen.' gestart en heeft sindsdien een vaste klantenbasis veroverd. Nu breidt Michalsky het aanbod uit met nog vijf andere behangdesigns.

In samenwerking met A.S. Création heeft Michalsky nu nog vijf series verschillende soorten vliesbehang ontworpen, die met het thema METROPOLIS wijdverspreide en bekende namen van trendy stadsdelen dragen. De kleuren en de patronen van de nieuwe behangseries onder de namen "CHELSEA", "HOLLYWOOD", "MAYFAIR", "SOHO" en "SOUTH BEACH" zijn wederom karakteristiek voor de designtaal van MICHALSKY en passen perfect bij de reeds bestaande collectie. Rechtlijnig, modern en extravagant worden urban en comfortabele woonstijlen gepresenteerd. De bijna zestig varianten omvatten de nieuwe designs en bieden veel verschillende modellen met grafische patronen, strepen, bloemenprints en ornamenten, evenals gestructureerde uni-optiek, die de wanden een nieuwe look geven.

inspiratiebrochures1.png

"Behang is een allround-talent, wat in vergelijking tot een uniek meubelstuk gelijk de volledige ruimte verandert en verfraait. Er ontstaat een volledig nieuw woongevoel. Behang maakt uw huis individueel en biedt een atmosfeer van "goed voelen". Als u in een stad woont, vraagt dit veel energie. U wilt zich goed voelen binnen uw eigen vier wanden", aldus Michal Michalsky. Vooral stijlvol zijn de opvallende, grafische designs, zoals bijvoorbeeld de 3D-cubes of streeppatronen. Hierbij worden donkeren tonen, zoals taupe, antraciet of zwart gecombineerd met lichte, prachtige grijs-, zand- en witnuances. Naast de grafische patronen zijn er door de 'sixties'-geïnspireerde prints, bloemenprints en ornamenten, evenals uni-behang met microstructuur-patronen in lijneneffect of steenwand- en betonoptiek. Het kleurenpatroon reikt van non-kleuren als lichtgrijs, beige- en zandtonen tot wit, zwart en antraciet tot zachte rode- en rozetonen evenals blauw- en groennuances.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide