2083
Zeer individuele structuureffecten
Gepubliceerd: 23-01-2018

Uitstekende kwaliteit, gemakkelijke verwerking en eindeloze ontwerpmogelijkheden maken "Meistervlies" tot een van de meest geliefde behangseries van A.S. Création. De huidige collectie individueel overschilderbaar behang  voor muren en plafonds combineert de beste series en spannende speciale structuren voor unieke wandontwerpen naar persoonlijke voorkeur.

 

meistervlies-behang-as-creation-08.jpg

Het assortiment varieert van subtiele strepen, pleister- en textieloptieken tot speelse bloemenversieringen en stijlvolle barok ornamenten, die iedereen naar wens met zijn of haar favoriete kleur kan verven. Met "Meistervlies 3D" kunnen bijzonder spectaculaire resultaten worden bereikt: bij deze wandbekleding  zorgt een speciale granulaatafwerking voor spannende veelkleurige effecten - en dit alles met slechts één laag verf.

meistervlies-behang-as-creation-02.jpg

meistervlies-behang-as-creation-07.jpg

"Meistervlies Pro" maakt behangen gemakkelijker dan ooit. Het uiterst vormstabiele behang zorgt voor snelle, perfecte resultaten met prachtige driedimensionale effecten. Het krasbestendige behang "Meistervlies Protect" bewijst zijn superieure duurzaamheid op wanden die veel te verduren hebben, bijvoorbeeld in gangen of kinderkamers.

meistervlies-behang-as-creation-04.jpg

meistervlies-behang-as-creation-03.jpg

meistervlies-behang-as-creation-01.jpg

Geheel nieuw is de milieuvriendelijke serie "Meistervlies ECO". Vrij van PVC, weekmakers, oplosmiddelen, formaldehyde, zware metalen, ftalaten en glasvezels zorgt dit behang voor optimale kamerlucht en een weldadig woongevoel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide