2186
Kikker behang

Al ruim een kwart eeuw zijn de boeken over Kikker van Max Velthuijs absolute bestsellers. Voor de vele fans van deze nationale bekendheid heeft KEK Amsterdam waanzinnig nieuws: in de spiksplinternieuwe behang- en postercollectie staan de klassieke illustraties van Kikker en zijn vriendjes centraal. Geef de baby- of kinderkamer een frisse look met het vrolijke behang of een mini-makeover met kleurrijke posters van Kikker en zijn vriendjes.

Verliefd op Kikker
Met Kikker is verliefd wist schrijver en illustrator Max Velthuijs ruim vijfentwintig jaar geleden al de harten van kinderen en hun ouders te veroveren. Zijn klassieke illustraties zijn nog altijd razend populair. Welk kind is er niet verliefd op Kikker en zijn vriendjes Eend, Rat, Varkentje, Haas en Beertje? Daarom is KEK Amsterdam met de rechthebbenden van Max Velthuijs een exclusieve samenwerking aangegaan. Op de vakbeurs showUP presenteerde KEK Amsterdam onlangs het resultaat: een geweldige collectie behang en posters met de leukste illustraties uit de bekendste Kikker-boeken. Een absolute musthave voor kleine én grote Kikker-fans.

Kikker en KEK Amsterdam
De exclusieve Kikker-collectie van KEK Amsterdam bestaat uit patroonbehang en behangranden in de frisse kleuren zachtgroen, babyblauw, lichtroze en gebroken wit, vier wand-vullende Wallpaper Stories (fotobehang) en zes posters op A2-formaat. Voor de collectie is onder meer gebruik gemaakt van klassieke afbeeldingen uit de populaire boeken ‘Het jaar van Kikker’ en ‘Kikker is verliefd’. De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf € 14,95 voor een poster, € 39,95 voor een behangrand, € 99,95 voor een rol patroonbehang en € 259,95 voor een volledige Wallpaper Story.

Over KEK Amsterdam
KEK Amsterdam houdt van mooie spullen. Vooral voor op de muur. KEK Amsterdam ontwerpt muurdecoratie die net even anders is, met ziel en zaligheid ontworpen. Dat zie je ook terug in de grote collectie muurstickers. De nieuwe Kikker-collectie is onder meer verkrijgbaar bij www.kekamsterdam.nl, via de betere behang- en verfspeciaalzaken en andere verkooppunten in binnen- en buitenland.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners