1846
Fotobehang van KEK Amsterdam en Roos Soetekouw
Gepubliceerd: 08-05-2018

Ontwerpster Roos Soetekouw studeerde textielontwerp aan het Amsterdam Fashion Institute, ontwierp kamers voor The Hotel Exchange én heeft in samenwerking met KEK Amsterdam nu ook een unieke collectie fotobehang op haar naam staan. Haar werk kenmerkt zich door een uitgesproken verhaal en zorgvuldige detaillering, waarmee ze de kracht en schoonheid van textiel laat zien. Op basis van haar ontwerpen creëerde KEK Amsterdam supersterk fotobehang in vier verschillende designs, met elk een specifieke kleur.

 

Roos-Soetekauw-Grijs-INT.png

Fungy fotobehang
De nieuwe collectie fotobehang van KEK Amsterdam is gebaseerd op de zogenaamde fungy-collectie van Roos Soetekouw. In deze collectie staan geweven patronen centraal, geïnspireerd op de vormen, kleuren en texturen van schimmels en andere micro-organismen. De collectie is uitgevoerd in de kleuren oudblauw, vaalroze, lichtgrijs en lichtgroen. Als materiaal is 165 grams extra mat vliesbehang gebruikt, een behangsoort die vele malen sterker is dan gewoon behang. Vliesbehang is bovendien supermakkelijk aan te brengen. Je hoeft alleen de muur in te smeren met lijm. Het fotobehang met ontwerp van Roos Soetekouw is verkrijgbaar in drie standaardafmetingen, maar kan ook op maat worden gemaakt. Vanaf € 149,95 voor een rol behang op het formaat 194,8 x 280 cm (4 banen).

Roos-Soetekauw-Blauw-INT2.png

Roos-Soetekauw-Roze-INT2.png

Over Roos Soetekouw
Na haar afstuderen mocht textielontwerpster Roos Soetekouw kamers aankleden voor Hotel The Exchange. Het is het begin van een indrukwekkend portfolio, met onder meer bijzondere collecties, succesvolle tentoonstellingen en vermeldingen in gerenommeerde vakbladen. Dankzij haar modeachtergrond ontwikkelde Soetekouw een talent voor het selecteren van gewaagde kleurencombinaties en het combineren van verschillende materialen om luxe stoffen te creëren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide