1549
Foto op canvas

Door een foto af laten drukken op canvas gaat hij deel uit maken van je bestaan of van degene aan wie je hem schenkt. Immers, een foto die opgesloten zit in een fotoalbum of een mediadossier zie je niet dagelijks en zeker in de pc wordt hij op den duur gewoon vergeten. Dat is jammer want hoe leuk zou het zijn dat onvergetelijk moment van je kind steeds opnieuw terug te zien of die schitterende natuurfoto die je ooit eens geschoten hebt? Met de moderne printtechnieken is het tegenwoordig mogelijk om op vrijwel elk denkbaar materiaal een foto over te brengen. Een foto op canvas is echter wel een van de meest populaire.

Voor een foto op canvas wordt gebruikt gemaakt van een doek die bestaat uit hoogwaardig polyesterkatoen met een naar wens opgebrachte toplaag. Zo kan je kiezen voor een authentiek 'linnenreliëf' of een volledig glad afgewerkte toplaag. Ook het formaat geef je bij je bestelling zelf aan. Waar je wel even op dient te letten is als je een foto aanbiedt aan een afdrukbedrijf dat het aantal pixels overeenkomt met het gewenste formaat canvasdoek. Op de site van de aanbieder kan je daar meer informatie over vinden. Je kan ook eerst je foto insturen voor een kwaliteitsbeoordeling. Voor deze kleine moeite worden geen kosten in rekening gebracht.

Herinnering op tijdloos linnen
Een foto op canvaslinnen is niet alleen leuk om te geven maar ook om te krijgen. Afhankelijk van de grootte is een dergelijk item laten maken ook helemaal niet zo duur. Nadat je de foto hebt ingestuurd wordt de bestelling in een paar dagen netjes bij je thuisbezorgd. Foto's die op canvasdoek zijn afgedrukt blijven jarenlang mooi van kleur en zijn met recht een tijdloze herinnering te noemen. Mocht je canvas herinnering in de loop der jaren een lichte aanslag van vuil gaan vertonen kan je de foto met een mild schoonmaakmiddel en een niet pluizend doekje voorzichtig reinigen. Zou je een canvas doek buiten willen hangen doe je er verstandig aan hem eerst met een waterafstotend middel te behandelen.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners