1506
Fotobehang
Gepubliceerd: 23-03-2017 Laatste update: 28-08-2017

Oh la laa.. Estahome.nl’s nieuwe behangcollectie #FAB is absolutely FABulous! Geïnspireerd door de fascinerende “Hollywood Glam” van dé capital of fashion Parijs, toont deze fancy collectie behang voor hippe mode meiden. Bonjour Paris! De moderne behangdessins van #FAB nemen je mee op citytrip naar deze romantische Franse stad boordevol fashion. Van retro camera’s en vintage polaroids tot chique parfumflesjes en trendy kantpatronen, de collectie biedt modieus behang voor alle soorten fashionistas. Lieve handgetekende hartjes voor romantische girls of stoere marquee letters voor funky meiden, #FAB heeft het allemaal.

Sweet, cool & glamorous #FAB
Het kleurenpalet van #FAB is een unieke mix & match van frisse pasteltinten, flamboyant roze, stoer zwart wit en glimmend koper & goud. Pretty pastels zoals sweet peach pink en soft vintage blue geven het behang een lieve en pure uitstraling terwijl de sepia en zwart wit tinten zorgen voor een stoere retro look. Glanzende koper en goud accenten zijn de finishing touch en maken het behang extra fabulous! In #FAB een uniek, levensgroot driedelig fotobehang “living room”
Opvallend in #FAB is een bijzonder driedelig fotobehang van een levensgrote handgetekende woonkamer (twee keer 2,79m x 1.86m en één keer 2.79m x 1.39m). Door alle drie de delen te plaatsen creëer je een uitzonderlijke wand waarop een compleet interieur staat afgebeeld. Waanzinnig om een kleine ruimte optisch mee te vergroten of gewoon een spectaculaire interieurwand te creëren. Heb je geen ruimte voor zo’n groot fotobehang, alle drie de delen zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Hierdoor kun je het behang volledig aanpassen aan jouw woonwensen.

Vliesbehang, fotobehang en wallpaperXXL
#FAB combineert vliesbehang met vijf digitale fotowanden en drie wallpapers XXL. De patroonherhalingen van wallpaper XXL zijn groter waardoor het een indrukwekkend effect creëert op iedere muur. De digitale fotowanden van #FAB hebben vaste maten en geven elke ruimte een bijzonder sfeervol karakter. Alle behangprints van #FAB zijn gedrukt op een milieuvriendelijke vliesdrager wat gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar!

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide