2986
ESTAhome's krijtbordbehang en krijtbord-magneetbehang
Gepubliceerd: 04-09-2019

Ontdek het nieuwe krijtbordbehang en krijtbord-magneet behang van ESTAhome! Deze twee geweldige producten bieden eindeloos veel mogelijkheden: start de dag bijvoorbeeld met een inspirerende quote of gebruik het behang als geheugensteuntje voor afspraken, boodschappen en to-do’s. Met het krijtbord magneetbehang kun je bovendien een persoonlijk moodbord creëren door postkaartjes, foto’s of recepten met magneten aan de wand te hangen. Kortom: het perfecte behang voor een gave accentmuur in de keuken, slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, werkkamer of zelfs het toilet!MUST-HAVE VOOR IN DE KINDERKAMER!

152.5.04.jpg

Het milieuvriendelijke krijtbord-magneetbehang van ESTAhome is echt fantastisch voor in de kinderkamer. Alle kleine Picasso’s kunnen met dit behang hun creativiteit helemaal de vrije loop laten en de mooiste creaties op de wanden maken. Is de muur helemaal vol getekend? Geen probleem: met een wisser of een vochtige doek is de wand zo weer schoon. Geef ze daarnaast een paar kleurrijke magneten voor hun verzamelde schatten, kleurplaten of knutselwerkjes en het kunstwerk is compleet!

TIP!: voor een speels effect kun je ook alleen een gedeelte van de wand behangen met krijtbord-magneetbehang of zelfs alleen een enkele strook aanbrengen.

HET IDEALE ALTERNATIEF VOOR KRIJT- EN MAGNEETVERF

152.5.03.jpg

Het ESTAhome krijtbordbehang en krijtbord-magneetbehang is heel makkelijk aan te brengen: smeer enkel de muur in met lijm en plak het behang vervolgens droog op de wand. Je hebt zelfs geen behangtafel nodig. Dit behang is daarmee een uitstekend alternatief voor traditionele krijt- of magneetverf, waarbij je vaak tot wel 4 lagen verf nodig hebt voordat je het gewenste resultaat bereikt. Een ander groot voordeel ten opzichte van krijt- en magneetverf is bovendien dat je het behang jaren later ook weer eenvoudig kunt verwijderen zonder de muren te beschadigen. De muur is daarna direct weer behangklaar of overschilderbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide