23000
ESTAhome ingetogen chic met een Japanse twist

Creëer thuis je eigen zen-oase met ESTAhome’s nieuwste collectie Blush. In Blush vind je elegante Japanse motieven zoals sierlijke aquarelgeschilderde kersenbloesems, origami-, bamboe- en geometrische kikko-patronen die voor een serene en harmonieuze sfeer zorgen. Laat je betoveren door de kracht van eenvoud en ervaar de rustgevende werking van de natuur in je interieur.

TIJDLOZE ELEGANTIE
Niet alleen in Japan vormt de natuur al eeuwenlang een belangrijke inspiratiebron voor kunstenaars, maar ook in ons eigen land. Zo schilderden de grote meesters in de Gouden Eeuw dramatische landschappen met indrukwekkende wolkenpartijen en maakten prachtige stillevens van weelderige bloemen. Zij gebruikten daarbij diepe, donkere achtergrondkleuren, waardoor er schitterende contrasten ontstonden. In Blush vertaalt ESTAhome het werk van deze Nederlandse meesters in stijlvolle eigentijdse behangprints op bwandvullend formaat, waardoor je als het ware een stukje Rijksmuseum in huis haalt.

esta-home-behang-blush-03 kopiëren.jpg

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

WARME KLEUREN & RIJKE TEXTUREN
Het kleurenpalet van Blush bestaat uit porselein wit, jadegroen en bordeauxrood gecombineerd met warme natuurlijke tinten zoals beige, taupe kleuren en vergrijsd zwart. Mintgroen, okergeel en bloesemroze zorgen voor frisse accenten en geven de collectie een modern karakter. De rijke textuur geeft de dessins bovendien een extra warme uitstraling. Met het behang uit Blush creëer je een weldadige comfort zone en is het heerlijk thuiskomen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners