6436
Eijffinger Trianon
Gepubliceerd: 12-04-2018

In de straten van de stad met de vele bruggen weerklinken alleen je eigen voetstappen. Gedempt licht schijnt achter de ramen van het statige palazzo, sierlijke silhouetten tekenen zich af. De deur zwaait open. Geroezemoes en klinkende glazen. Een gouden weerkaatsing op de licht glanzende muren, ruisende rokken van zacht fluweel en maskers van brokaat. Treed binnen in de extravagante wereld van het bal masqué.

 

Trianon is zowel uitbundig als elegant. Van bloeiende rozen tot een sierlijke fleur de lis, veelzijdige geschilderde bloemen met een geraffineerde glans. Verfijnd damast en een met goud en zilverdraad doorregen stralende streep. Een collectie vol diepgang en reliëf. Luxe uni’s als ruwe zijde en aaibaar Venetiaans kant. Ingetogen beige, crème, zacht roze, grijs, celadon en antraciet, poederachtig pastel, blinkend brons en flonkerend goud.

WIN-VLOERKLEED.png

behang-eijffinger-trianon-28.jpg

behang-eijffinger-trianon-27.jpg

behang-eijffinger-trianon-17.jpg

behang-eijffinger-trianon-12.jpg

behang-eijffinger-trianon-09.jpg

behang-eijffinger-trianon-06.jpg

behang-eijffinger-trianon-41.jpg

Wentel je in weelde met Trianon. Een hommage aan de charme van klassiek barok, geschetst in subtiele kleuren en verfijnde dessins.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide