1713
Bonte verzameling aan de wand
Gepubliceerd: 04-01-2019

Ieder jaar doet Graham & Brown trendonderzoek en presenteren zij hun visie in een trendpresentatie. Zij definiëren voor 2019 een vijftal trends waaronder de Hybrid trend.

 

De Hybrid trend, is een revolutie geëvolueerd tot een tropische wereld waarin een gekke natuur vervlochten is met funky gebladerte. Dit creëert een surrealistisch sprookje. We zien gekke dieren of patronen met daarin dieren verwerkt, donkere bloemenpatronen, funky donkergroen in blad of palmpatroon, bloemen in zachte vormen en kleuren en andere lekkere poppy kleuren.

Amalfi Umore
Een unieke compilatie van gekleurde citrusvruchten hangend aan takken met groene blaadjes en bloesemachtige bloemen. Grijs gekleurde vlinders en vogels zorgen voor extra levendigheid op dit bijzondere tafereel dat enerzijds een retro touch geeft aan iedere ruimte maar ook een heel rijk en historisch gevoel.

Kingdom Lion
Dit behang showt grote wilde dieren op een hele artistieke en grafische wijze. De okergele achtergrond met de dieren in zwart/wit creëren een hele bijzondere sfeer. Dit behang leent zich perfect in een out of the box aankleding van wand of ruimte. Er zijn vier verschillende kleurstellingen. Naast de gele lion is er nog een camel, cecko en zebra.

Jardin Magenta
Met een nieuwe interpretatie van een bestaand klassiek behangontwerp brengt Jardin Magenta het illustratieve ontwerp tot leven met een gedurfd roze palet. Contrasterend takpatroon in gele en grijze tinten benadrukken de detaillering. Van bloeiende bloemen, vlinders en vogels, Jardin Magenta heeft alle schoonheid van de natuur in zich. Ook verkrijgbaar in een grey, teal en black achtergrond.

Ook deze Graham & Brown behangen zijn voorzien van de handige paste the wall techniek, waarbij de wanden worden ingesmeerd met de lijm en het behang daardoor gemakkelijk kan worden opgeplakt en later ook verwijderd. Afmeting: 52 cm x 10 m. Prijs: € 65,00.

Graham & Brown levert bij ieder behang bijpassende verf. De kleuren zijn precies afgestemd op de kleuren die in het behang zijn verwerkt. Een perfecte match is hier dus gegarandeerd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide