4488
Behangtrend Exotic garden
Gepubliceerd: 26-06-2015 Laatste update: 07-05-2017

Uit de bron van onze flora en fauna vloeien onophoudelijk prachtige inspiraties - geen wonder dat natuurbehang een trend was en dit ook altijd zal blijven. "Laat bloemen spreken!" verkondigen de designers van A.S. Création en zij toveren bloeiende wandlandschappen, die door de dagelijkse pracht zijn geïnspireerd:

Fruitig, sprankelend exotisch, onvervalst - de fijnste botanische schilderingen, prachtig gekleurde Hawaïaanse bloemen, geurende orchideeën, tropische palmtakken en fleurige aquarellen vormen een bonte verzameling vol levensvreugde en enthousiasme. Zij doen denken aan indrukken en impressies uit verre landen en wekken verborgen herinneringen op. Sterke kleuren in stralend geel, krachtig groen en organisch bruin stralen naast kleuraccenten in trendy petrol en fel pink met de kleuren van de natuur om het hardst.De schoonheid van effectieve natuurpatronen laten zowel de wanden als ook de harten van liefhebbers van botanische kunst opbloeien. De vers geplukte trends uit Exotic Garden zijn terug te vinden in de collecties Botanic, Bali, Majestic, Jungle, Dekora Natur, Versace, Avenzio, Atlanta evenals de bloemrijke collecties van Esprit en Schü¶ner Wohnen.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide