4293
Behangtrend Exotic garden

Uit de bron van onze flora en fauna vloeien onophoudelijk prachtige inspiraties - geen wonder dat natuurbehang een trend was en dit ook altijd zal blijven. "Laat bloemen spreken!" verkondigen de designers van A.S. Création en zij toveren bloeiende wandlandschappen, die door de dagelijkse pracht zijn geïnspireerd:

Fruitig, sprankelend exotisch, onvervalst - de fijnste botanische schilderingen, prachtig gekleurde Hawaïaanse bloemen, geurende orchideeën, tropische palmtakken en fleurige aquarellen vormen een bonte verzameling vol levensvreugde en enthousiasme. Zij doen denken aan indrukken en impressies uit verre landen en wekken verborgen herinneringen op. Sterke kleuren in stralend geel, krachtig groen en organisch bruin stralen naast kleuraccenten in trendy petrol en fel pink met de kleuren van de natuur om het hardst.De schoonheid van effectieve natuurpatronen laten zowel de wanden als ook de harten van liefhebbers van botanische kunst opbloeien. De vers geplukte trends uit Exotic Garden zijn terug te vinden in de collecties Botanic, Bali, Majestic, Jungle, Dekora Natur, Versace, Avenzio, Atlanta evenals de bloemrijke collecties van Esprit en Schü¶ner Wohnen.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners