2294
Farrow & Ball behang
Gepubliceerd: 09-09-2016 Laatste update: 07-05-2017

De Britse verf- en behangspecialist Farrow & Ball viert haar 70-jarig bestaan door de lancering van een nieuwe behangcollectie, geïnspireerd op het decennium waarin het bedrijf opgericht werd. De drie uniek gestructureerde behangpatronen zijn een verwijzing naar de paradoxale gevoelens uit de naoorlogse periode, een eigentijdse interpretatie van klassieke patronen uit de jaren '40.

Arcade is gebaseerd op de uit de jaren ’40 sterk vertegenwoordigde art deco beweging; een zacht romantische uitvoering van het klassiek gewelfde motief. Dit prachtige, tastbare schulpdessin danst lichtvoetig over de gehele lengte van het behang en heeft een onmiskenbare, elegante uitstraling. Gable is geïnspireerd op een charmante landelijke scène, een beeltenis van omgeploegde akkers, omheiningen en boerderijdieren. Dit patroon vat de jeugdige onschuld van het eenvoudige leven van vroeger perfect samen. Dit ragfijne patroon is doordrenkt met speelse details die absoluut tot de verbeelding spreken.

Enigma is een verleidelijk, gedurfd geometrisch design. Het is vernoemd naar de codeermachine die de Britse mathematicus Alan Turing tijdens de Tweede Wereldoorlog ontworpen en ontcijferd heeft. Dit ogenschijnlijk eenvoudige ontwerp, bestaande uit een reeks aaneengesloten vierkanten, creëert een boeiende, dynamische sfeer in ieder interieur.

Het ambachtelijke behang van Farrow & Ball wordt door middel van traditionele blokdrukmethoden met de authentieke verf vervaardigd. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in zeven kleurcombinaties, variërend van neutrale kleurtonen met bescheiden pasteltinten tot uitgesproken kleuren met metallic accenten.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide